Forum avocaţi > Drept penal

Conducere cu permis suspendat 20 de minute

16-01-2018
Vizitator
Buna ziua ! In noaptea de 6 octombrie 2017 la ora 1.00 am fost oprit de un filtru al Politiei Rutiere , am recunoscut ca am baut 2 beri in timpul meciului Romania -Kazahstan . rezultat etilotest 0,14mg. Imi este adus la cunostinta ca voi avea permisul suspendat 90 de zile, semnez pv de contraventie si plec fara niciun fel de problema la ora 1.15 . La ora 1.35 sunt oprit de un echipaj cu radar, 71 km in localitate. prezint linistit dovada si aflu ca nu este cu drept de conducere. Ce sa mai, tura-vura dosar penal. Greseala MARE ca m-am urcat la volan dupa ce am consumat, dar si Prostie si mai mare ca nu m-am uitat pe dovada, la mine in cap fiind sigur ca daca nu am fost dus pt probe biologice si am fost lasat sa plec am drept de circulatie 14 zile. In fine, autrtecut deja 3 luni si jumatate si nu am fost chemat, mi-au cerut nr de telefon si le-am spus ca voi veni oricand voi fi chemat. Acum m-am documentat si am invatat mult din PROSTIA facuta, dar totusi cat poate dura? Se poate da o solutie fara sa mai fiu chemat pt audieri? Am semnat doar un proces verbal facut de echipajul in care este descrisa situatia. Multumesc anticipat. !
Răspunde
 17-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere la organul de urmarire penala sau la Parchet, pentru a va comunica stadiul dosarului.
In ceea ce priveste durata de solutionare a urmaririi penale, aceasta variaza, insa in medie termenul este de aproximativ un an.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2018
Vizitator
Totul s-a ÎNTÂMPLAT intamplat in Bucuresti. Permisul ridicat in sectorul 3. Dosarul penal in sectorul 5. Unde mai exact sa fac cererea? La Udriste ? La PArchetul de pe lângă judecătoria sector 5 ? Habar nu am unde este dosarul inregistrat . Multumesc pt raspuns !
Răspunde
 18-01-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daca Parchetul de pe langa Judecatoria sector 5 instrumenteaza dosarul, adresati-va danslor cu cererea respectiva.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2018
Vizitator
NU STIU CINE CERCETEAZĂ SI UNDE ESTE DOSARUL. Am lăsat nr de telefon (m-a intrebat domnisoara polițist daca vreau sa-l dau si l-am dat) Nu am primit nimic acasă. Nici macar nu mi-a fost dată o copie a procesului verbal de constatare, mi-a spus ca nu se da in asemenea cazuri. Doar l-a citit si fiind conform cu ce am declarat, am semnat. Doar atât. Nimic mai mult.Efectiv nu stiu de unde sa incep. Vreau sa se termine cat mai repede !! Sotia are nevoie de drumuri lunare la Bucuresti fiind grav bolnavă. Am un magazin de aprovizionat. Practic sunt cu nervii la pământ. Am primit sfaturi ca nu este bine sa sacai procurorul ca... de... se supără. Am gresit grav. Recunosc . Dar conform art 117 lit f oug 195/2002 acolo trebui a sa se termine povestea asta. Nu sa fiu lăsat sa plec. Repet , nu am scuze dar sunt fapte si fapte. Ce este asa de greu de stabilit ce si cum ??!!. Multumesc
Răspunde
 19-01-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Formulati o cerere la Parchetul caruia ii revine competenta de solutionare, prin care solicitati sa vi se comunice numarul lucrarii penale si stadiul dosarului si trimiteti-o prin posta, cu confirmare de primire.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.