Forum avocaţi > Drept penal

Acces ilegal

17-01-2018
Vizitator
Buna ziua. Daca am avut o relatie de prietenie cu o fata,iar aceasta mi.a aflat parola contului de facebook iar dupa despartire mi.a accesat contul pe o perioada de 1 an , pana cand am realizat si am schimbat parola. Am facut plangere penala pt. Acces ilegal la un sistem informatic dar mi.au clasat plangerea pentru ca faptuitoarea a declarat ca m.am logat pe calculatorul ei si au ramas salvate datele, obtinand astfel dreptul in mod indirect de a imi accesa contul. Este posibil asa ceva? Dupa ce ne.am despartit de comun acord atat in drept cat si in fapt, ea sa aiba in continuare dreptul de a imi accesa contul ???
Răspunde
 17-01-2018
Vizitator
Dupa parerea mea, fapta intra sub incidenta dr. penal. Schimbati-va parola si ati rezolvat problema.
Răspunde
 17-01-2018
Vizitator
Parola mi.am schimbat.o dar problema este ca in timp ce accesa contul faptuitoarea a facut print-screen uri anumitor covorbiri si le.a depus ca probe in dosare civile ... Si toate organele de urmarire penala o dau la modul ca a obtinut accesul ilegal in urma logarii mele pe laptopul ei, si nu pot dovedi ca acele print.uri au fost facute in mod ilegal si sa nu fie folosite ca proba... Nu e adevarat ca m.as fi logat pe laptopul faptuitoarei, si daca as fi facut asta m.ar fi dus capul sa schimb parola dupa despartire...nu mi se pare normal, dupa ce a declarat ca ne.am despartit iar accesarile ei au avut loc din data despartirii si 1 an dupa aceasta, ea tot sa mai aiba dreptul sa imi acceseze contul, raportandu.ma la minciuna ca m.am logat pe laptopul ei... Am vreo sansa de castig? Ce pot mentiona in camera preliminara pentru a combate aceasta grozavie a unui procuror ?
Răspunde
 18-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ar fi fost indicat sa solicitati o expertiza de specialitate, pentru a demonstra ca nu v-ati logat de pe laptop-ul fostei concubine. In momentul de fata, puteti contesta in termen legal Ordonanta de clasare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2018
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 18-01-2018:
Ar fi fost indicat sa solicitati o expertiza de specialitate, pentru a demonstra ca nu v-ati logat de pe laptop-ul fostei concubine. In momentul de fata, puteti contesta in termen legal Ordonanta de clasare.

Totusi, daca ne.am despartit ea nu ar fi pierdut dreptul de a accesa acel cont, chiar daca a mintit ca m.am logat pe el ? Asta doresc sa aflu..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.