Forum avocaţi > Drept penal

Furt din supermarket - sticla de alcool

18-01-2018
Vizitator
Buna ziua . Acum o zi am intrat cu un prieten si alt prieten de al lui într-un magazin din orașul nostru cu intenția de a cumpara cate ceva de mâncare (chipsuri, cornuri si așa mai departe) . Fiind am aflat in magazin la o distanță cam de 2m de amicul prietenului meu a furat o sticlă de whiskey Jack Daniels . Eu nu l-am văzut sau macar sa stiu ca are intenția de a o fura. Pe urmă am iesit afara si cei 2 au intrat intr-o scară de bloc . Prietenul meu a iesit afara si sub geaca avea sticlă care mi-a spus că a cumparat-o de la numitul Nicu cu 70lei . I-am zis ca ok si sa o puna in ghiozdan sa nu umble cu ea asa sa o scape . După vreo 30 min ne-am trezit cu politia pe noi ne-au dus la locul faptei ne-au pus sa ne uitam pe camere in prezenta lor si au spus că ne întocmesc dosare penale pentru furt calificat. Acum întrebarea este in felul urmator : Si mie imi vor face dosar sau pot scapa doar cu amendă?
Răspunde
 18-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti fi acuzat de complicitate la savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
In cazul acestei infractiuni, impacarea inlatura raspunderea penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Plătiți prejudiciul, colaborați cu organul de urmărire penală și dacă nu mai aveți antecedente penale procurorul de caz va propune renunțarea la urmărire penală, urmând ca instanța de judecată să confirme soluția procurorului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2019
Vizitator
Buna ziua! Am 2 prieteni care au furat o sticla de alcool dintr-o casa de pariuri,patronul a chemat poliția aceștia și-au recunoscut fapta ce consecințe vor avea?
Răspunde
 11-03-2019
Vizitator
Ionut a scris pe 11-03-2019:
Buna ziua! Am 2 prieteni care au furat o sticla de alcool dintr-o casa de pariuri,patronul a chemat poliția aceștia și-au recunoscut fapta ce consecințe vor avea?

Daca administratorul a inaintat plangere penala impotriva acestora cei doi prieteni vor putea raspunde pentru infractiunea de furt, in functie de circumstantele cauzei incadrarea juridica s-ar putea schimba.
Răspunde
 11-03-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook

Pentru savarsirea infractiunii de furt, prietenii dvs. risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. In cazul acestei infractiuni, impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook

Dacă se achită prejudiciul este foarte probabil să se renunțe la urmărirea penală.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.