Forum avocaţi > Drept penal

Accident auto

19-01-2018
Vizitator
Buna seara, am fost implicat Intr-un accident auto eu fiind vinovat, carosabilul fiind acoperit de polei am lovit mașina din fata.Daunele mașinii avariate sunt număr îndoit, spoiler puțin crăpat, fusta portbagaj puțin îndoit.Am ajuns la poliție victima a declarat că are dureri de cap, polițistul a spus că nu avem ce caută aici sa mergem la spital.Victima nu a dorit să mearga la spital am stat cu ea sa se calmeze am făcut o declarație amiabila unde a bifat vătămare corporala.Tot susținea că ea vrea bani de pastile in naivitatea mea i.am oferit o suma mica de bani.A doua zi am fost la sediul asigurării și am făcut programare, victima nu a mai declarat vreo pretenție.A treia zi am fost la asigurator, a spus că nu poate accepta amiabila cu căsuța de vătămare bifata, am stabilit să facem alta amiabila și am bifat fara vătămare corporală și să ne înțelegem după daca este cazul, am predat toate actele asiguratorului, nu scrie nicaieri că eu nu.am înțeles cu el să plătesc investigații medicale .Victima sa dus la cea mai scumpă clinica să își facă analize , după ce a semnat amiabila, acuzând de spate(nu știu pentru ce dintr.o tamponare cu număr îndoit), și are pretenția să plătesc eu analizele.Dupa ce a semnat amiabila și este bifat fara vătămare corporală, poate avea pretenții să plătesc daca mă dă în judecată? Victima este un taximetrist pus pe făcut bani și pretinde că are dureri insa a venit singur la volan este conștient si chiar râdea.Mentionez că nu i.am mai răspuns la telefon deoarece știu că va pretinde să plătesc consultații.In declarația de la asigurator am specificat că victima nu a dorit să se prezinte la spital. Multumesc
Răspunde
 19-01-2018
Vizitator
Sau poate cere ceva sume fabuloase ca daune?
Răspunde
 20-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Persoana vatamata va trebui sa scoata un certificat medico-legal, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il va obtine, puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, daca va depune plangere penala impotriva dvs. in termenul legal.
Sfatul meu este sa nu ii dati sumele de bani pretinse fara o dovada legala si sa asteptati sa vedeti daca va formula plangere in termen de 90 de zile de la accident.
In cazul acestei infractiuni, impacarea inlatura raspunderea penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.