Forum avocaţi > Drept penal

Fabricare dosare penale

21-01-2018

Ma aflu in conflict de ani de zile cu sectia de politie pentru ca i-am tras la raspundere ca nu isi fac datoria. Drept rasplata si ca sa imi inchida gura, imi fabrica diverse dosare penale in care ma piun ca parte vatamata fara voia mea. In ce mod?
Eu scriu un email in care solicit sa intervina intr-o situatie care tine de proximitate, de exemplu.
Ei, din dorinta de a se razbuna pentru ca le-am reclamat ineficienta si dezastrul mai sus de ei, cauta cu mare atentie in emailul meu (nesemnat electronic), pana gasesc ceva prin care sa se autosesizeze, vezi doamne, ca as fi reclamat eu fapta penala.
Fabrica dosarul penal si ma pun FARA VOIA mea, fara ca eu sa intocmesc sau sa solicit, vreo plangere penala. Astfel, in trecut, cu suportul procurorilor, m-am trezit cu amenda penala pentru ca am facut vezi doamne prea multe plangeri penale. Dar eu nu am facut. De prost, m-am prezentat de fiecare data si am facut ce au zis ei, am completat o declaratie de parte vatamata, am avut incredere in politie.
Acum vad ca iar au reluat procedura dar de data asta nu mai merge asa. Cred ca am si eu dreptul constitutional de a vorbi cand doresc eu si de a ma apara de aceste proceduri abuzive bazate pe o asa zisa autosezizare.

As dori sa va rog daca puteti sa ma sfatuiti cum sa scap de aceste abuzuri ale lor.
Ma gandeam sa le trimit un document prin care sa spun ca eu NU am formulat nici o plangere penala si nici nu intentionez si ca nu ma pot ei obliga sa fac asta. Daca nu au altceva de facut decat sa fabrice dosare penale, sa le si motiveze, probeze, etc.
Stiu ca ma pot amenda dar amenda o pot contesta dar dosarul finalizat prost, nu.
Deci, va rog ajutor pentru cum sa scap de asa ceva.
Trebuie sa existe undeva vreo prevedere care sa ma apere de abuzurile politiei.

MULTUMESC.
Răspunde
 22-01-2018

Rog pe administratorul acestui forum sa stearga acest post intrucat nu a fost scris de mine.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.