Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool

1  2   3  Final
 24-01-2018
Vizitator
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie la IML 2.0 in sange mi s-au luat 2 declaratii la politie (totul bine si frumos), mi-am recunoscut vina si la sfarsit ma intrebat de munca in folosul comunitati si am acceptat, nu am atencedente de nici un fel, pe data de 15.01.2018 dosarul a fost trimis la procuror si de aici intrebarile mele.1. Exista posibilitatea ca dosarul sa se termine la procuror fara a fi trimis in instanta ? 2. Si care ar fi pedeapsa care as puteo primi , permisul exista sansa sa il recuperez ? 3. Acuma banuiesc ca o sa fiu chemat la procuror ?
Multumesc ptr un eventual raspuns
Răspunde
 24-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Este puțin probabil să nu fiți trimis în judecată având în vedere alcoolemia mare dar pedeapsa va fi blândă dacă ați plătit prejudiciul, ați fost de acord să prestați muncă în folosul comunității și dacă aduceți probe în circumstanțiere, adică probe din care să rezulte că sunteți o persoană serioasă, care respectați legea, că aveți un loc de muncă (eventual familie) și că fapta a fost o excepție.
Permisul va fi anulat și veți avea dreptul să susțineți examen cam peste 1 an de la condamnare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai probabil veti fi trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2018
Vizitator
Buna seara Ma poate ajuta cv cu un dosar 7243/P/2017 Fiul meu a primit o citatie sa se prezinte la tribunal dar nu vrea sa mu spuna ce a facut Poate prin dv aflu despre ce este vorba Va multumesc
Răspunde
 26-01-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Gyanina a scris pe 25-01-2018:
Buna seara Ma poate ajuta cv cu un dosar 7243/P/2017 Fiul meu a primit o citatie sa se prezinte la tribunal dar nu vrea sa mu spuna ce a facut Poate prin dv aflu despre ce este vorba Va multumesc

Din numarul dosarului rezulta faptul ca acesta se afla in curs de solutionare la Parchet, insa nu aveti posibilitatea sa aflati obiectul acestui dosar penal, daca nu sunteti parte in dosar. Sfatul meu este ca fiul dvs. sa se prezinte la termenul stabilit, in caz contrar poate fi adus in fata organelor de urmarire penala cu mandat de aducere.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-01-2018
Vizitator
Va multumesc f mult dra Adela
Răspunde
 31-01-2018
Vizitator
Pe scurt, am primit renuntarea la aplicarea pedepsei. ;)
Răspunde
 01-02-2018
Vizitator
Buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mn cu un răspuns am fost la politie de am dat declarație pentru conducere sub influenta alcoolului si am făcut acord de recunoaștere am spus tot ce sa întâmplat cat am băut si cat am condus si a spus ca trimete dosarul către parchet întrebarea mea este îmi anulează permisul.va multumesc
Răspunde
 06-02-2018

Buna ziua
Am un dosar de recalculare alcoolemie la INML Buc. de cca 7 luni. Am sunat la ei si mi-au confirmat ca recalcularea este efectuata, dar nu pot trimite rezultatul pt ca plata facuta de mine in urma cu 2 luni nu a fost luata in considerare, pt ca pe langa ordinul de plata mai trebuie o "conventie de plata" sau "obligatie de plata" de la politie in care sa se specifice ca ei sunt de acord sa fac eu plata. Problema e ca politistul la care am dosarul nu stie nimic de aceasta conventie de plata, a intrebat in stanga si-n dreapta si nu a aflat nimic. Cei de la urmariri penale rutiere i-au spus sa dea si el un telefon la INML si sa le confirme ca am facut eu plata. A sunat, dar nu merge chiar asa.... trebuie ceva scris si INML-ul nu vrea sa dea niciun fel de detalii legate de aceasta "conventie", spune ca e treaba politiei si trebuie sa stie sa o faca !!!!
Cu toata bunavointa respectivului politist, el nu stie cum sa o faca...!!! Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi: cum trebuie sa arate, ce date trebuie trecute in ea,... etc. Va multumesc!
Răspunde
 06-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Gabi.M a scris pe 06-02-2018:
Buna ziua
Am un dosar de recalculare alcoolemie la INML Buc. de cca 7 luni. Am sunat la ei si mi-au confirmat ca recalcularea este efectuata, dar nu pot trimite rezultatul pt ca plata facuta de mine in urma cu 2 luni nu a fost luata in considerare, pt ca pe langa ordinul de plata mai trebuie o "conventie de plata" sau "obligatie de plata" de la politie in care sa se specifice ca ei sunt de acord sa fac eu plata. Problema e ca politistul la care am dosarul nu stie nimic de aceasta conventie de plata, a intrebat in stanga si-n dreapta si nu a aflat nimic. Cei de la urmariri penale rutiere i-au spus sa dea si el un telefon la INML si sa le confirme ca am facut eu plata. A sunat, dar nu merge chiar asa.... trebuie ceva scris si INML-ul nu vrea sa dea niciun fel de detalii legate de aceasta "conventie", spune ca e treaba politiei si trebuie sa stie sa o faca !!!!
Cu toata bunavointa respectivului politist, el nu stie cum sa o faca...!!! Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi: cum trebuie sa arate, ce date trebuie trecute in ea,... etc. Va multumesc!

Pffff ... ce fel de politist este asta care nu stie sa scrie o hartie!!!! ... vai de capul lor de politisti!!!

Sa scrie pe o hartie ca vi s-a comunicat faptul ca din cauza lipsei fondurilor financiare pentru efectuarea acestor expertize, exista posibilitatea ca partea interesata sa obtina rezultatul prin suportarea cheltuielilor. Partea a fost de acord sa suporte din fonduri proprii analizele/expetiza efectuata de INML si se obliga sa o achite fara a avea alte pretentii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2018
Vizitator
Buna ziua.am si ei 2intrebari la care daca se poate sa-mi dati in răspuns.in data de 18sept2016 m-a oprit poliția si mi-a facut un test ptr alcool,asta era la ora 00:15,apropo nu eram pe sosea principala sau asfaltată,eram pe un drum de țară.Pana la mine acs mai aveam 100m,mi-a iesit 0,45 in aer,ma luat la spital mi-au luat probe biologice la 00:35 a doua la 01:35,mi au venit rezultatele 0,90prima si a doua 1.0.am fost trimis in judecata.1sunt in suspendare,ce poate sa mi se întâmple.2daca cer recalculare la INML se poate sa-mi aprobe?????am recunoscut ca am băut 2 beri
Răspunde
 14-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Gheorghe Costel a scris pe 14-03-2018:
Buna ziua.am si ei 2intrebari la care daca se poate sa-mi dati in răspuns.in data de 18sept2016 m-a oprit poliția si mi-a facut un test ptr alcool,asta era la ora 00:15,apropo nu eram pe sosea principala sau asfaltată,eram pe un drum de țară.Pana la mine acs mai aveam 100m,mi-a iesit 0,45 in aer,ma luat la spital mi-au luat probe biologice la 00:35 a doua la 01:35,mi au venit rezultatele 0,90prima si a doua 1.0.am fost trimis in judecata.1sunt in suspendare,ce poate sa mi se întâmple.2daca cer recalculare la INML se poate sa-mi aprobe?????am recunoscut ca am băut 2 beri

Puteti solicita o recalculare, insa in situatia in care nivelul alcoolemiei va depsi limita legala, veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.
Avand in vedere faptul ca ati comis acesta fapta inauntrul termenului de supraveghere, vi se va revoca beneficiul suspendrii pentru prima fapta, se va retine recidiva, cele doua pedepse se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta urmeaza a se executa in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-06-2018
Vizitator
Buna ziua ! Am si eu o intrebare, va rog frumos dacă îmi puteți spune ce as putea face sa ma cheme mai repede la tribunal. Am un dosar pe rol din cauza alcoolului la volan dosar e trimis de 5 luni si as vrea sa grăbesc un pic procesul dacă se poate 0.56in fiola si 1.16 in sange ...
Răspunde
 17-06-2018
Vizitator
Mentionez ca totul sa intamplat in urma unui accident rutier , am lovit un gard . Proprietarul nu a avut absolut nimic de declarat sau vreo plângere. Doar vreau sa stiu ce pot face sa grăbesc situația sa mi reiau permisul . Am vorbit cu un avocat dar mi ă spus că nu pot sa fac nimic până nu primesc o citatie acasa . Dacă ma puteti ajuta cu un raspuns sau un avocat bun . Multumesc
Răspunde
 18-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Melcu02 a scris pe 17-06-2018:
Buna ziua ! Am si eu o intrebare, va rog frumos dacă îmi puteți spune ce as putea face sa ma cheme mai repede la tribunal. Am un dosar pe rol din cauza alcoolului la volan dosar e trimis de 5 luni si as vrea sa grăbesc un pic procesul dacă se poate 0.56in fiola si 1.16 in sange ...

A fost întocmit rechizitoriul sau cauza se află în faza de urmărire penală ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2018
Vizitator
Ideea e ca nu stiu, dosarul e la parchet nu am primit absolut nimic , am numărul la dosar , probabil un avocat m ar ajuta mult. Am mai discutat verbal cu un avocat dar mi sa spus ca până nu mi vine o citatie acasa nu poate face nimic... poate altcineva m ar ajuta . Multumesc mult
Răspunde
 19-06-2018
Vizitator
Se află în urmărire penala
Răspunde
 21-06-2018
Vizitator
Buna ziua ..daca a fost întocmit rechizitoriu in 18 05 2018 .Cat mai durează până ma cheamă la tribunal?
Răspunde
 22-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ombladon a scris pe 21-06-2018:
Buna ziua ..daca a fost întocmit rechizitoriu in 18 05 2018 .Cat mai durează până ma cheamă la tribunal?

Nu ar trebui să mai dureze foarte mult. Veți fi trimis în judecată și veți fi citat mai întâi în cameră preliminară și apoi urmează judecata pe fond.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-06-2018
Vizitator
Buna ziua!
Au trecut 4-5 saptamani de cand mi s-au luat probe de sange pentru alcoolemie la IML si mi-au zis ca ma vor suna. Cat dureaza pana primesc rezultatele? Unde ar trebui sa merg sa intreb de rezultate daca sunt sa nu gata? Mentionez ca am fost oprit in urma unei razii, nu am facut vreun accident si nu mi s-a cerut plata testului.
Multumesc!
Răspunde
Răspunde 1  2   3  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.