Forum avocaţi > Drept penal

Furt de identitate

27-01-2018
Vizitator
Buna seara. Acum 1 an jumate am fost la Politie sa-mi scot un cazier pentru angajare,dupa cateva minute agentul imi spune sa vin a doua zi sa-l ridic ,eu surprins am intrebat de ce a doua zi si nu pe loc.Dupa cateva zile am luat legatura cu un amic care lucra in domeniu sa intereseze de ce anume nu mi-a fost dat cazierul pe loc in acea zi.Acel tip m-a sunat in final si mi-a spus ca as avea niste sanctiuni in Italia (Firenze) in contextul in care eu nu am fost niciodata plecat din tara.La cateva zile am sesizat ca treaba e groasa mergandde urgenta la IGPR Bucuresti depunand o hartie prin care sa mi se dea anumite detalii.Dupa o luna jumate am fost chemat la Bucuresti pentru amprentare,ei spunand atunci ca voi fii anuntat daca primesc ceva de la colegii din Italia.Nici pana in ziua de astazi nu am mai primit vreun raspuns si vreau sa merg mai departe.Din cate am inteles la amprentare mi s-a spus ca faptele au fost savarsite in 2005 2006 in Italia,eu pe atunci fiind la liceu.Nu am inteles si nici in momentul de fata nu stiu de ce au aparut acum si nu mai demult.Vreau sa-mi spuneti ce pot face mai departe ,pe cine sa dau in judecata!!! Va multumesc !
Răspunde
 29-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu cred ca putem vorbi de furt de identitate.
Posibil sa fie doar o eroare.
Exista cazuri, e drept ca sunt extrem de rare, in care doua persoane pot fi nascute in aceeasi zi, luna si an, in aceeasi localitate si in plus chiar numele parintilor (mama , tata) sa le coincida.
Trebuie sa stiti ca la nivel european, in cazul cautarii/identificarii anumitor infractori, nu intotdeauna se comunica CNP-ul, pentru ca acesta este identificat initial pe baza de semnalmente.

Pana la urma vi s-a eliberat cazierul sau nu?

Pentru a putea da pe cineva in judecata trebuie sa aveti un temei legal.
Pentru a stabili temeiul legal trebuie sa va raportati la prejudiciul suferit.

Care este prejudiciul pe care l-ati suferit dvs. ???

Faptul ca v-a amprentat la politie, nu este un prejudiciu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.