Forum avocaţi > Drept penal

Necompetenta

30-01-2018
Vizitator
Buna ziua. Daca am depus o plangere impotriva unei ordonante de clasare la judecatorie iar cand am fost la termen,judecatoarea mi.a comunicat ca trebuia depusa la tribunal, ca nu e de competenta judecatoriei sa o judece sau ceva cu exceptie de necompetenta, si ca mi se va comunica aceasta solutie...se va trimite automat dosarul catre tribunal , sau ce pasi ar trebui sa urmez? Daca ar fi sa depun alta plangere, ar fi tardiva...va multumesc
Răspunde
 30-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Judecatoria va trimite plangerea dvs. impreuna cu dosarul format, la instanta competenta, respectiv tribunalul.
Nu trebuie sa depuneti o alta plangere.
O sa primiti citatie de la tribunal cu termenul ce se va stabili in dosarul respectiv.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2018

Daca ar putea cineva sa-mi raspunda la o intrebare...
In 2010 am fost arestat pt infractiuni informatice..am stat 6 luni arestat..dupa aceste 6 luni am fost eliberat si nu s-a mai intamplat nimic de atunci..nu am mai fost chemat la nici un proces..se fac 8 ani acum in aprilie..pot sa ma inscriu pt sustinerea unui examen in structurile mapn-ului sau mai-ului? dupa cat timp pot depune cerere in instanta pt a mi se class dosarul? Va multumesc
Răspunde
 30-01-2018

In 2010 am fost arestat pt infractiuni informatice..am stat 6 luni arestat..dupa aceste 6 luni am fost eliberat si nu s-a mai intamplat nimic de atunci..nu am mai fost chemat la nici un proces..se fac 8 ani acum in aprilie..pot sa ma inscriu pt sustinerea unui examen in structurile mapn-ului sau mai-ului? dupa cat timp pot depune cerere in instanta pt a mi se class dosarul? Va multumesc
Răspunde
 30-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
cererea o depuneti pentru a solicita informatii cu privire la dosar.
Dosarul se claseaza printr-o rezolutie a procurorului care se comunica.
Daca certificatul de cazier judiciar este curat, puteti sa va inscrieti in structurile mapn-ului sau mai-ului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ion a scris pe 30-01-2018:
Buna ziua. Daca am depus o plangere impotriva unei ordonante de clasare la judecatorie iar cand am fost la termen,judecatoarea mi.a comunicat ca trebuia depusa la tribunal, ca nu e de competenta judecatoriei sa o judece sau ceva cu exceptie de necompetenta, si ca mi se va comunica aceasta solutie...se va trimite automat dosarul catre tribunal , sau ce pasi ar trebui sa urmez? Daca ar fi sa depun alta plangere, ar fi tardiva...va multumesc

Asteptati sa vi se comunice solutia instantei.
Dosarul va fi trimis pentru efectuarea judecatii instantei competente.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Alexnec a scris pe 30-01-2018:

Solicitati eliberearea unui fise de cazier judiciar, pentru a vedea daca figurati cu vreo condamnare.
In mod normal ar fi trebuit sa vi se comunice solutia din dosar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.