|
12-02-2018 |
 | Mate
|
| Acum 5 luni am fost prins in flagrant cu o cantitate de 0.48 grame Marijuana. Am fost la audieri , am colaborat si s-a dispus renuntarea urmaririi penale. Cazuerul a ramas curat. Acum am fost prins in parc de un echipaj al jandarmeriei cu un joint cu o cantitate infirma de Marijuana. Am mers la sectie am dat o declaratie in care am spus ca am achizitionat dintr-un club. Mi-au fost facute poze . Joint-ul a fost pus intr-un plic si sigilat. Dupa care s-a intocmit un proces verbal. Jandarmii mi-au spus sa ma duc acasa si sa ma astept la o amenda de 300-400 de lei. Care sunt riscurile pe care mi-le asum ? | |
|
|
|
12-02-2018 |
| Buna ziua, ramane de vazut ce tip de amenda veti primi: penala sau contraventionala. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mate Vizitator |
| Eu ma gandesc ca se va ajunge mult mai departe in instanta. Nu tine de jandarmerie . Din moment ce au intocmit proces verbal si au trimia proba catre ACCO ma astept sa fiu chemat in fata procurorului si posibil trimis in instanta. Ce credeti ? | |
|
|
|
12-02-2018 |
| Este posibil si asta! ... ramane de vazut. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | MATE Vizitator |
| Imi cer scuze nu stiu daca s-a inteles. M fost prins a doua oara. Prima data cand am fost la audieri si s-a dispus renuntarea urmarii penale. Si a doua oara acum. | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| parerea mea este ca vi se va revoca ordonanta de renuntarea la urmarire penala. Noua infractiune este din aceeasi categorie cu prima; se continua primul dosar si va fi in concurs cu al doilea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mate Vizitator |
| Daca cazierul a ramas curat. Mai are vreo legatura cu faptele intamplate recent ? | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Cazierul e curat, momentan, pana la revocare. Dar aveati obligatia 6 luni sa fiti cuminte. Dvs. ati spus ca au trecut doar 5 luni si ati comis-o din nou. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mate Vizitator |
| E posibil sa fi trecut cele 6 luni am aproximat. | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | MATE Vizitator |
| Mate a scris pe 12-02-2018: E posibil sa fi trecut cele 6 luni am aproximat. Data dosar 21-06-2017 in acest caz ce se poate intampla ? | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, retinandu-se circumstanta agravanta perseverenta infractionala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mate Vizitator |
| Spuneti-mi ce trebuie sa fac. Nu imi citati legea ca o pot citii pe internet dumneavoastra aveti cunoatinte, pentru asta ma aflu aici. Vorbiti ce credeti dumneavoastra ca se va intampla sau ce ati vazut in cazuri aimilare. | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In functie de probele de la dosar si de circumstantele personale, cat si de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, veti primi o pedeapsa in limitele legii. Judecatorul este cel in masura sa stabileasca cuantumul pedepsei, avocatul poate doar sa gaseasca calea legala pentru ca dvs. sa obtineti o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda, insa dat fiind faptul ca sunteti la a doua incalcare a legii penale este putin probabil sa primiti o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mate Vizitator |
| Se poate ajunge la privarea de libertate ? Daca da atunci cat de usor procedeaza legea in astfel de ipostaze? Muncesc, am inceput o cariera in muzica, am o relatie, nu reprezint un pericol pentru societate. Singurul pericol este sanatatea propriului meu organism in cazul de fata. Nu ma ocup cu distribuirea sau punerea in comercializare a substantelor interzise. Sunt fost sportiv. Presupun ca procurorii si judecatorii sunt persoane cu materie cenusie si presupun ca sunt constienti ca in nici un caz nu imi v-or da o lectie ci doar imi distrug viata. La noi penitenciarul nu este reabilitare ci siatrugerea ființei umane care sfarseste prin neintegrarea in societate atunci cand este pus in libertate. | |
|
|
|
12-02-2018 |
| Va inteleg punctul de vedere, insa judecatorul va tine cont atat de circumstantele personale, cat si de gravitatea faptei si perseverenta infractionala. Cel mai probabil veti primi o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |