Forum avocaţi > Drept penal

Prins de jandarmi cu un joint

12-02-2018

Acum 5 luni am fost prins in flagrant cu o cantitate de 0.48 grame Marijuana. Am fost la audieri , am colaborat si s-a dispus renuntarea urmaririi penale. Cazuerul a ramas curat.
Acum am fost prins in parc de un echipaj al jandarmeriei cu un joint cu o cantitate infirma de Marijuana. Am mers la sectie am dat o declaratie in care am spus ca am achizitionat dintr-un club. Mi-au fost facute poze . Joint-ul a fost pus intr-un plic si sigilat. Dupa care s-a intocmit un proces verbal. Jandarmii mi-au spus sa ma duc acasa si sa ma astept la o amenda de 300-400 de lei. Care sunt riscurile pe care mi-le asum ?
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
ramane de vazut ce tip de amenda veti primi: penala sau contraventionala.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Eu ma gandesc ca se va ajunge mult mai departe in instanta. Nu tine de jandarmerie . Din moment ce au intocmit proces verbal si au trimia proba catre ACCO ma astept sa fiu chemat in fata procurorului si posibil trimis in instanta. Ce credeti ?
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Este posibil si asta! ... ramane de vazut.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Imi cer scuze nu stiu daca s-a inteles. M fost prins a doua oara. Prima data cand am fost la audieri si s-a dispus renuntarea urmarii penale. Si a doua oara acum.
Răspunde
 12-02-2018

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
parerea mea este ca vi se va revoca ordonanta de renuntarea la urmarire penala. Noua infractiune este din aceeasi categorie cu prima; se continua primul dosar si va fi in concurs cu al doilea.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Daca cazierul a ramas curat. Mai are vreo legatura cu faptele intamplate recent ?
Răspunde
 12-02-2018

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cazierul e curat, momentan, pana la revocare. Dar aveati obligatia 6 luni sa fiti cuminte. Dvs. ati spus ca au trecut doar 5 luni si ati comis-o din nou.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
E posibil sa fi trecut cele 6 luni am aproximat.
Răspunde
 12-02-2018
Vizitator
Mate a scris pe 12-02-2018:
E posibil sa fi trecut cele 6 luni am aproximat.
Data dosar 21-06-2017 in acest caz ce se poate intampla ?
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, retinandu-se circumstanta agravanta perseverenta infractionala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Spuneti-mi ce trebuie sa fac. Nu imi citati legea ca o pot citii pe internet dumneavoastra aveti cunoatinte, pentru asta ma aflu aici. Vorbiti ce credeti dumneavoastra ca se va intampla sau ce ati vazut in cazuri aimilare.
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
In functie de probele de la dosar si de circumstantele personale, cat si de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, veti primi o pedeapsa in limitele legii. Judecatorul este cel in masura sa stabileasca cuantumul pedepsei, avocatul poate doar sa gaseasca calea legala pentru ca dvs. sa obtineti o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda, insa dat fiind faptul ca sunteti la a doua incalcare a legii penale este putin probabil sa primiti o amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Se poate ajunge la privarea de libertate ? Daca da atunci cat de usor procedeaza legea in astfel de ipostaze? Muncesc, am inceput o cariera in muzica, am o relatie, nu reprezint un pericol pentru societate. Singurul pericol este sanatatea propriului meu organism in cazul de fata. Nu ma ocup cu distribuirea sau punerea in comercializare a substantelor interzise. Sunt fost sportiv. Presupun ca procurorii si judecatorii sunt persoane cu materie cenusie si presupun ca sunt constienti ca in nici un caz nu imi v-or da o lectie ci doar imi distrug viata. La noi penitenciarul nu este reabilitare ci siatrugerea ființei umane care sfarseste prin neintegrarea in societate atunci cand este pus in libertate.
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Va inteleg punctul de vedere, insa judecatorul va tine cont atat de circumstantele personale, cat si de gravitatea faptei si perseverenta infractionala. Cel mai probabil veti primi o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.