Forum avocaţi > Drept penal

Parte civila in dosar penal

14-02-2018

Buna ziua, va rog o informatie.
mama mea a primit ieri in data de 12.02.2018 o intiintare de la tribunal pe numele meu, eu nefiind acasa. am sunat la tribunal si mi au spus ca actele nu s au intors la ei,eu locuiesc in Bucuresti, tribunalul este in Teleorman, intrebarea este, trebuie sa merg sa ridic actele de la ei? este vb de procesul tatalui care a decedat. un proces in care tata a fost parte vatamata ""tentativa de omor"", acum eu si sora mea suntem parte civila in acest proces? ce inseamna ?sora mea locuieste in Italia si nu poate veni, procesul este in Alexandria in data de 27.02.2018, asta am aflat de la ei cand am sunat...
multumesc frumos!
Răspunde
 14-02-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Cel mai probabil sunteti chemate pentru a mentiona daca aveti pretentii impotriva persoanelor acuzate pentru tentativa de omor.
In mod normal, actele de procedura de la instanta trebuie ridicate personal de la arhiva instantei, in termen de 7 zile de la data instiintarii. Daca nu le veti ridica, se va considera ca v-au fost comunicate.
Puteti angaja un avocat din Alexandria pentru a va reprezenta interesele dvs. si ale surorii dvs., daca aveti posibilitatea si daca va intereseaza mersul lucrurilor in acel proces.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
In calitate de mostenitori, trebuie sa va prezentati la proces.
La primul termen de judecata trebuie sa precizati daca va constituiti parti civile in proces si ce sume de bani pretindeti de la inculpat.
Sumele de bani solicitate reprezinta daunele materiale si morale.
Daca sora dvs. care locuieste in Italia nu se poate prezenta, ar fi indicat sa angajeze un avocat care sa o reprezinte. De asemeni, acest lucru il puteti face si dvs. astfel incat sa nu fie nevoie sa va prezentati personal la toate termenele de judecata.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2018
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspunsul promt!
pot merge direct la proces fara sa ridic actele? nu as fi vrut sa fac 2 drumuri pana in Alexandria.
Răspunde
 14-02-2018
Vizitator
exista deja avocatul tatalui meu care s a ocupat de acest proces, nu l cunosc personal, ma gandeam sa continui tot cu el, dar l am sunat acum sa i cer cateva informatii despre proces ,mi a spus ca poate vorbi abia sambata. nici nu m am intrebat despre ce i vorba:), mi a zis doar ca poate vorbi abia sambata.

va multumesc din sufltet pentru informatii!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.