Forum avocaţi > Drept penal

Poti intra la facultate cu dosar penal si cat timp dureaza pana cand ai cazierul curat?

14-02-2018
Vizitator
Sunt minor 17 ani si 5 luni si am dosar penal pentru posesie de diazepam si trafic droguri de risc , cat timp o sa imi apara acele lucruri pe cazier si pot intra la o facultate avand in vedere ca am cazier?
Nu am mentionat in titlu , se poate luat permisul in alta tara daca ai dosar penal in romania sau nici acolo nu-ti dau?
Răspunde
 14-02-2018
Vizitator
Am uitat sa intreb in postarea originala, daca singura dovada pentru a primi sentinta ( amenda + 1 an cu suspendare) au fost 2 martori care au dat declaratie ca m au vazut in timp ce vand , pot face apel la seninta pentru a mi se sterge complet cazierul? Nu au dovezi concrete ( amprente , video cu mine sau macar poze) decat 2 declaratii. Pot sa imi distruga viitorul cu un cazier patat doar daca au spus 2 oameni ca m au vazut cand vand droguri si au semnat o foaie?
Răspunde
 15-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Misu a scris pe 14-02-2018:
Sunt minor 17 ani si 5 luni si am dosar penal pentru posesie de diazepam si trafic droguri de risc , cat timp o sa imi apara acele lucruri pe cazier si pot intra la o facultate avand in vedere ca am cazier?
Nu am mentionat in titlu , se poate luat permisul in alta tara daca ai dosar penal in romania sau nici acolo nu-ti dau?

La înscrierea la facultate nu se solicita cazierul judiciar.
Da, permisul il puteti lua in alta tara. Dar se pune problema legislatiei din acea țară. Sunt tări care verifica cazierul si din România iar altele nu prevad acest lucru.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2018

Bucuresti
Facebook
Misu a scris pe 14-02-2018:
Am uitat sa intreb in postarea originala, daca singura dovada pentru a primi sentinta ( amenda + 1 an cu suspendare) au fost 2 martori care au dat declaratie ca m au vazut in timp ce vand , pot face apel la seninta pentru a mi se sterge complet cazierul? Nu au dovezi concrete ( amprente , video cu mine sau macar poze) decat 2 declaratii. Pot sa imi distruga viitorul cu un cazier patat doar daca au spus 2 oameni ca m au vazut cand vand droguri si au semnat o foaie?

Apel puteti face numai daca sunteti in termenul de apel.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2018
Vizitator
Sunt in termen dar vreau sa stiu daca am vreo sansa .Si nu mi ati raspuns la cea ma importanta intrebare,Cat timp imi ramane cazierul patat?
Răspunde
 15-02-2018

Bucuresti
Facebook
Misu a scris pe 15-02-2018:
Sunt in termen dar vreau sa stiu daca am vreo sansa .Si nu mi ati raspuns la cea ma importanta intrebare,Cat timp imi ramane cazierul patat?

Evaluarea sanselor de castig in cazul unui apel se poate face numai studiind in totalitate actele dosarului. Angajati un avocat care sa studieze dosarul si sa va lamureasca.
„Cazierul raane patat” pana la indeplinirea termenului de reabilitare si pronuntarea unei sentinte judecatoresti de reabilitare. Sentinta se pronunta la solicitarea celui interesat,
Termenul de reabilitare se calculeaza in functie de pedeapsa principala primita si pedepsele accesorii precum si de limitele de pedeapsa ale infractiunii. Si acest lucru vi-l va putea spune concret un avocat care va citi sentinta.
Dar, avand in vedere ca inca sunteti in termenul de apel, este prematur de a vorbi acum de o reabilitare,
Termenul de reabilitare incepe sa curga dupa ramanerea definitiva a sentintei. Mai aveti pana acolo.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2018
Vizitator
Car3men a scris pe 15-02-2018:
Misu a scris pe 15-02-2018:

Evaluarea sanselor de castig in cazul unui apel se poate face numai studiind in totalitate actele dosarului. Angajati un avocat care sa studieze dosarul si sa va lamureasca.
„Cazierul raane patat” pana la indeplinirea termenului de reabilitare si pronuntarea unei sentinte judecatoresti de reabilitare. Sentinta se pronunta la solicitarea celui interesat,
Termenul de reabilitare se calculeaza in functie de pedeapsa principala primita si pedepsele accesorii precum si de limitele de pedeapsa ale infractiunii. Si acest lucru vi-l va putea spune concret un avocat care va citi sentinta.
Dar, avand in vedere ca inca sunteti in termenul de apel, este prematur de a vorbi acum de o reabilitare,
Termenul de reabilitare incepe sa curga dupa ramanerea definitiva a sentintei. Mai aveti pana acolo.

Multumesc mult de ajutor , o ultima intrebare, Din experienta dumneavoastra sunt sanse sa lase acuzatiile de tot daca au doar 2 declaratii fara dovezi ? Sau nu? Ca parca nu imi vine sa dau 1000 de euro pe un avocat bun daca sansele sa imi anuleze sentinta sunt de 10%
Răspunde
 15-02-2018

Bucuresti
Facebook
Nu va pot da un raspuns competent la o astfel de intrebare fara a cunoaste dosarul.
In general , orice este posibil.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2020
Vizitator
Cat timp durează un cazier?
Răspunde
 17-10-2020
Vizitator
Răspunde
 17-10-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Depinde de pedeapsa primita si daca pedeapsa a fost executata deja ori considerata ca executata.
Dupa executare, curge termenul de reabilitare.
La expirarea acestui termen, daca nu s-a mai savarsit o noua infractiune, persoana poate fi reabilitata de catre instanta ori de drept.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Roxana a scris pe 17-10-2020:

O fapta figureaza in cazier pana obtineti reabilitarea de drept sau printr-o sentinta judecatoreasca.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.