Forum avocaţi > Drept penal

Abuz in serviciu

16-02-2018

Buna ziua, am urmatoarea speta in urma unui ''control de rutina'' am fost oprit de rutieristi din cauza unui comportament suspect am fost dus la sectie mi-au dat un burete l-am tinut in gura 10 min dupa care am fost depistat cu aparatul drug tester indicand acesta pozitiv cannabis pozitiv amfetamina... mi-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor stupefiante , am ajuns la toate stirile toti scriau ca am fost depistat cu amfetamina si cannabis... am platit analizele la IML rezultatul toxicologic fiind pozitiv cannab si negativ amfetamina drog de mare risc...eu acu vreau sa ii dau in judecata pe acesti doi politisti pentru abuz in serviciu pentru ca din cauza lor am ajuns peste tot la stiri cu amfetamina drog de mare risc lucru care s-a dovedit a fii neadevarat si din cauza caruia imaginea demnitatea si sanatatea mi-au fost afectate.....ce spune-ti am sanse sa castig se incadreaza la abuz in serviciu ? act indeplinit defectuos...adica aparatul acela a lor de la sectie a indicat gresit si eu a trebuit sa fiu catalogat drogat si pe amfetamina pe langa cannabis , cannabisul despre care se stie ca in tarile civilizate este legal chiar daca nu este legal la volan este tolerat te lasa sa pleci ca sunt civilizati insa amfetamina este drog de mare risc si foarte periculos si ma deranjeaza foarte mult faptul ca aparatul acela a gresit si pana au venit analizele mi-am facut numai ganduri negre nu am putut sa dorm sa mananc pentru ca m-am gandit la o pedeapsa mai aspra va rog sa ma ajutati vreau sa ii dau in judecata mai ales pentru ca unul dintre rutieristi este si el consumator de amfetamine si cannabis chiar in momentul cand m-a oprit era foarte drogat si nu as vrea sa scape nepedepsit din cauza ca e politist si nu am deloc bani si vreau sa fie si el pedepsit pentru ca merita mult mai mult ca mine sa fie pedepsit e si spagar profita de functia lui maxim va rog se incadreaza la abuz in serviciu?
Răspunde
 17-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, avand in vedere ca definitia abuzului in serviciu a fost declarata de curte constitutionala, parțial neconstitutionala, in prezent abuzul in serviciu este infractiune numai in masira in care sunt incalcate legi si ordonante ale guvernului.
Politistul a respectat procedura privind controlul.
Opinia mea este ca in acest caz nu exista infractiunea de abuz in serviciu.
Daca aveti cunostinta de faptul ca si politistul este consumator de substante stupefiante, formulati o sesizare in acest sens la D.I.I.C.O.T.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2018

Deci e in regula ca mie sa imi fie patata imaginea pentru ca aparatul lor este stricat?abuzul nu spune acolo act indeplinit defectuos care provoaca pagube?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.