Forum avocaţi > Drept penal

Divort/ partaj/minor

22-02-2018

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, sa va spun povestea : fratele meu este in divort cu sotia din cauza ei pentru ca a fost infidela acum 3 ani, ei au o fetita in varsta de 7 ani jumatate, fratele a incercat sa salveze casnicia insa nu s-a putut din cauza parintilor ei si familiei ei respectiv sora si cumnatul ei invatand sa faca numai rau, fratele meu si sotia au o casa impreuna pe numele lor, insa pamantul unde este casa facuta are uzufruct pus pe el de tatal sotiei, acum o saptamana ea si cu familia ei i-a inscenat fratelui meu cum ca a fost batuta de el, a chemat politia spunanad ca fratele meu a agresat-o ( el nefiind acasa ) ea si-a facut internare de o zi pentru a scoate certificat medico-legat impotriva lui cum ca ar fi violent si sa poate sa il evacueze din casa si sa ia copilul de langa tata,fetita il iubeste foarte mult pe tatalui ei, este foarte atasata de el , in ziua cand a inscenat tot dupa ce " a externat-o din spital " s-a dus acasa a luat bajajele ei si ale fetitei si s-a dus la sora ei cu tot cu copil, dupa ce i-a facut plangere penala lui, iar ea a bagat ordin de restrictie pentru ea si copil in urma acestei minciuni, suntem disperati, asteptam rezultatul de la procesul de la azi, noi ne iubim fff mult nepotica, fratele meu nu mai poate de dorul ei, nu ne ajuta nimeni, nici politia, nici autoritatea tutelara, nu i-o da nici la telefon sa vorbeasca cu ea, nu stie nimic de ea de o saptamana, ea ca mama nu se ocupa deloc de fetita, pleca noptile in club s cand era bolnava si avea copilul febra, fratele meu se ocupa de ea, cand trebuia sa stea ea cu fetita o lasa ba la mama ei ba la sorsa de dimineata pana seara ( spun asta pentru ca fetita statea 1 zi cu unul o zi cu altul) ei erau despartiti dar stateau in aceeasi casa pentru ca nu s-a terminat divortul si partajul, va rugam sa ne ajutati cu sfaturi unde putem merge , sa facem ceva, daca i se admite cererea de restrictie el nu mai poate vedea copilul, totul a fost o inscenare pentru a il indeparta din casa si de langa copil, vreau sa mentionez ca fratele meu a facut si test poligraf si expertiza psihiatrica, a fost si la psihologie prin care sa adevereasca ca nu el a batuto, dar se pare ca legea da dreptate Minciunilor. Va rugam sa ne ajutati
Răspunde
 22-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu fiți atât de sigură că nu i se va face dreptate. Ați făcut deja probe și demersuri pentru dovedirea nevinovăției și acum trebuie să continuați demersul și să aveți răbdare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018

Buna dimineata, ieri s-a afisat rezultatul procesului : i s a admis sotiei lui ordinul de restrictie 6 luni pentru fratele meu, evacuarea din casa, si sa pastreze distanta fata de ea de 100 m, in privinta copilului s-a respins ordinul de protectie din motive neintemeiate, ca sa vedeti in ce tara traim, cu toate probele aduse si martor tot a primit ordin de restrictie, avem drept de apel in 3 zile.
Răspunde
 23-02-2018

Va rugam sa ne ajutati cu niste sfaturi ce putem face in cazul acesta, copilul este la ea, de 2 sapt nu a duso nici la scoala, de frica sa nu ne ducem noi la ea.
Răspunde
 23-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Claudia00 a scris pe 23-02-2018:
Va rugam sa ne ajutati cu niste sfaturi ce putem face in cazul acesta, copilul este la ea, de 2 sapt nu a duso nici la scoala, de frica sa nu ne ducem noi la ea.

Puteti sesiza DGASPC cu privire la faptul ca minora nu mai frecventeaza cursurile scolare.
In ceea ce priveste ordinul de protectie, puteti formula cale de atac in termenul legal. In situatia in care hotararea final nu va fi in favoarea fratelui dvs., acesta poate solicita stabilirea unui program de vizita provizoriu, pentru a putea mentine legatura cu copilul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018

Am fost si la DGASPC si nu am rezolvat nimic, au zis ca nu au cu ce sa ne ajute atata timp cat copilul este cu mama ei, ea raspunde, o tine inchisa la sora ei in casa de 1 saptamana, am fost cu politia sa o vedem si nu a vrut sa io arate si fratelui meu nici macar 1 minut, pentru ca era constienta ca daca fata isi vedea tatal pleca cu el, fata este atasata de tata, cu toate probele ( poligraf...etc ) ea neavand probe concludente procuroarea a tinut cu ele, daca nu reusim acum nimic la apel , vom cere program copilului.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.