Forum avocaţi > Drept penal

Dosar pt furt si camatarie

09-03-2018
Vizitator
In anul 2016 am luat împrumut de la cineva 7500 lei care mi-a cerut ca si gaj sa facem act de vanzare-cumpărare pe masina mea si cartea de identitate a autoturismului.masina rămânând în posesia mea. In ianuarie acc a venit și mi-a furat cheia si masina. Am făcut plangere la politie si i s-a făcut dosar penal pentru furt,inselaciune si camatarie. Dosarul a ajuns la parchet de unde s-a întors la politie cu începerea urmăririi penale. As vrea sa stiu cr sanse am sa imi recuperez masina. Banii împrumutați erau cu dobândă,eu plătind 600 lei pe lună dobândă.
Răspunde
 10-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va constituiti parte civila in dosar, solicitand daune morale si materiale pentru prejudiciul creat cu ocazia savarsirii infractiunii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2018
Vizitator
Doar asa pot sa imi recuperez masina? Este un dosar penal,Nu civil.In plus,El a declarat că a cumpărat masina si nu ca mi-a împrumutat bani.
Răspunde
 11-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa faceti dovada situatiei de fapt expusa de dvs, iar daca autoturismul exista, vi se va restitui in situatia in care inculpatul va fi gasit vinovat. Constituirea de parte civila se realizeaza in procesul penal, pentru acoperirea prejudiciului material si moral cauzat prin savarsirea infractiunii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2018
Vizitator
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.