Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pt conducere fără permis și fără acte masina - Pagina 2

Start  1  2
 13-12-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
AnaMaria a scris pe 12-12-2018:
Buna,
La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău. Menționez ca e prima abatere.
Mulțumesc anticipat.

Buna ziua,
probabil o sa i se dea fie o pedeapsa cu suspendare (cel mai rau caz) fie o incetare a urmaririi penale.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-12-2018
Vizitator
Dar dacă plătește amenda penala? Care va fi atunci verdictul după părerea dumneavoastră?
Răspunde
 13-12-2018
Vizitator
Buna,
La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău.Daca plătește amenda penala schimba ceva? Menționez ca e prima abatere.
Mulțumesc anticipat
Răspunde
 15-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
AnaMaria a scris pe 13-12-2018:
Buna,
La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău.Daca plătește amenda penala schimba ceva? Menționez ca e prima abatere.
Mulțumesc anticipat

Prietenul dvs. va fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. In situatia in care nu achita amenda penala, aceasta se va transforma in munca in folosul comunitatii sau in zile de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2019
Vizitator
Buna seara am si eu o problema....sotul meu a fost prins conducand un autovehicul fara a avea permis de conducere specific ca locuim la sat....este la prima abatere ce I se poate intampla?poate face inchisoare pentru asta?
Răspunde
 01-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nicoleta a scris pe 30-01-2019:
Buna seara am si eu o problema....sotul meu a fost prins conducand un autovehicul fara a avea permis de conducere specific ca locuim la sat....este la prima abatere ce I se poate intampla?poate face inchisoare pentru asta?

Pentru conducerea unui vehicul fara a poseda permis, sotul dvs risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sfatul meu este sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cat si o modalitate de executare mai avantajoasa, in functie de caz.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2019
Vizitator
Baiatul meu acum doi ani a condus mobed fara a detine permis si era si neinscris ,fiind la prima abatere ce hotărare poate primi
Răspunde
 19-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marian6808@yahoo.com a scris pe 18-02-2019:
Baiatul meu acum doi ani a condus mobed fara a detine permis si era si neinscris ,fiind la prima abatere ce hotărare poate primi

Fiul dvs va fi cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul neinmatriculat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau cu amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2019
Vizitator
buna ziua am si eu o intrebare anul recut am condus o masina fara a avea permis de conducere si cu o alcolemie de 0.40 alcool..nu am avut victime nimic.Ce ar putea sa imi faca . luna aceasta sunt chemat n tribunal sun la prima abatere
astept un rasp pe mail
va mulumesc
Răspunde
 07-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 06-03-2019:
buna ziua am si eu o intrebare anul recut am condus o masina fara a avea permis de conducere si cu o alcolemie de 0.40 alcool..nu am avut victime nimic.Ce ar putea sa imi faca . luna aceasta sunt chemat n tribunal sun la prima abatere
astept un rasp pe mail
va mulumesc

Rezultatul alcoolemiei de 0,4 g/l l-ati obtinut la aparatul etilotest sau la analizele de sange? Daca nivelul alcoolemiei este peste 0,8 g/l alcool pur in sange, veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.