|
13-12-2018 |
| AnaMaria a scris pe 12-12-2018: Buna, La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău. Menționez ca e prima abatere. Mulțumesc anticipat. Buna ziua, probabil o sa i se dea fie o pedeapsa cu suspendare (cel mai rau caz) fie o incetare a urmaririi penale. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-12-2018 |
 | Ana Maria Vizitator |
| Dar dacă plătește amenda penala? Care va fi atunci verdictul după părerea dumneavoastră? | |
|
|
|
13-12-2018 |
 | AnaMaria Vizitator |
| Buna, La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău.Daca plătește amenda penala schimba ceva? Menționez ca e prima abatere. Mulțumesc anticipat | |
|
|
|
15-12-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| AnaMaria a scris pe 13-12-2018: Buna, La începutul luni Mai prietenul meu a fost prins la volanul mașinii fără carnet de doua ori în 3 săptămâni I sa întocmit dosar penal și amenda penala, a neglijat amenda penala dar nici citație sau alte "invitați" nu au venit. Polițistul la întrebat dacă a făcut școală de conducere și ia cerut dosarul chiar dacă prietenul meu nu a promovat, polițistul a spus ca o să-l ajute la dosar. As dori sa știu ce i se poate întâmpla și cum as putea preveni ce e mai rău.Daca plătește amenda penala schimba ceva? Menționez ca e prima abatere. Mulțumesc anticipat Prietenul dvs. va fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. In situatia in care nu achita amenda penala, aceasta se va transforma in munca in folosul comunitatii sau in zile de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2019 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Buna seara am si eu o problema....sotul meu a fost prins conducand un autovehicul fara a avea permis de conducere specific ca locuim la sat....este la prima abatere ce I se poate intampla?poate face inchisoare pentru asta? | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nicoleta a scris pe 30-01-2019: Buna seara am si eu o problema....sotul meu a fost prins conducand un autovehicul fara a avea permis de conducere specific ca locuim la sat....este la prima abatere ce I se poate intampla?poate face inchisoare pentru asta? Pentru conducerea unui vehicul fara a poseda permis, sotul dvs risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sfatul meu este sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cat si o modalitate de executare mai avantajoasa, in functie de caz. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-02-2019 |
 | Marian6808@yahoo.com Vizitator |
| Baiatul meu acum doi ani a condus mobed fara a detine permis si era si neinscris ,fiind la prima abatere ce hotărare poate primi | |
|
|
|
19-02-2019 |
| Marian6808@yahoo.com a scris pe 18-02-2019: Baiatul meu acum doi ani a condus mobed fara a detine permis si era si neinscris ,fiind la prima abatere ce hotărare poate primi Fiul dvs va fi cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul neinmatriculat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-03-2019 |
 | Dan Vizitator |
| buna ziua am si eu o intrebare anul recut am condus o masina fara a avea permis de conducere si cu o alcolemie de 0.40 alcool..nu am avut victime nimic.Ce ar putea sa imi faca . luna aceasta sunt chemat n tribunal sun la prima abatere astept un rasp pe mail va mulumesc | |
|
|
|
07-03-2019 |
| Dan a scris pe 06-03-2019: buna ziua am si eu o intrebare anul recut am condus o masina fara a avea permis de conducere si cu o alcolemie de 0.40 alcool..nu am avut victime nimic.Ce ar putea sa imi faca . luna aceasta sunt chemat n tribunal sun la prima abatere astept un rasp pe mail va mulumesc Rezultatul alcoolemiei de 0,4 g/l l-ati obtinut la aparatul etilotest sau la analizele de sange? Daca nivelul alcoolemiei este peste 0,8 g/l alcool pur in sange, veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |