Forum avocaţi > Drept penal

Inscriere la Scoala de Agentie de Politie cu cazier

16-03-2018
Vizitator
Buna ziua.
Am depus dosarul pt a ma inscrie la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar" Campina. La momentul acela eram urmarit penal sub savarsirea infractiunii de conducere fara permis. Deoarece aceasta era o conditie la inscriere(sa nu fii urmarit penal) am mentionat'o in autobiografie.Cei de la IPJ unde am depus dosarul mi'au spus sa'mi incerc norocul dupa ce le'am adus la cunostinta acest fapt. Am trecut examenele, am inceput scoala, am facut si acolo un raport de informare despre situatia mea..toate bune si frumoase. Dupa 38 de zile de scolarizare a venit de la IPJ o propunere de neinmatriculare(in conditiile in care eram inmatriculat de 38 zile) si apoi a urmat din partea scolii exmatricularea(plata scolarizarii pt timupl petrecut la ei). La 4 zile dupa exmatriculare s'a solutionat procesul cu ,,amanarea aplicarii pedepsei".
Acum intrebarile mele ar fi:
-de ce mi'a primit dosarul daca le'am adus la cunostinta verbal si in autobiografie despre situatia de atunci?
-as putea sa fac o cerere de reinmatriculare la scoala avand in vedere faptul ca pedeapsa primita nu ma condamna?

Va multumesc anticipat!!!
Răspunde
 16-03-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
"Amanarea aplicarii pedepsei" inseamna ca s-a stabilit o pedeapsa, a carei aplicare a fost doar amanata. Ce pedeapsa este si care sunt cauza si durata amanarii?
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să depuneți o cerere de înmatriculare deoarece nu aveți nimic de pierdut.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2018
Vizitator
Pepeapsa a fost de 8 luni de inchisoare..durata de supraveghere este de 2 ani..cauza amanarii aplicarii pedepsei nu stiu care este, instanta a decis.
Răspunde
 16-03-2018
Vizitator
Cerere de ,,reinmatriculare" spuneti d'voastra?
Răspunde
 13-04-2018
Vizitator
Buna ziua , va rog frumos daca puteti sa-mi explicati ce trebuie sa fac in situatia urmatoare÷ am primit amanarea aplicarii pedepsei dupa ceva timp mi-au trimis de la politia rutiera adresa si m-am dus cu dovada de mi-au dat permisul de conducere .Doamna de la probatiune mi.a spus ca desi mi.au dat permisul tot nu am voie sa conduc deoarece legiuitorul mi.a impus litera g. Am voie sa conduc sau nu ! Va rog dun suflet sa ma lamuriti.Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.