Forum avocaţi > Drept penal

Lemne confiscate de un agent de politie

19-03-2018
Vizitator
In data de 06.10.2017 mi-au fost confiscate 2 metri cubi de lemne pe motiv că numărul autocamionetei care transporta lemnele nu era același cu cel din avizul de însoțire primar unde era menționat la mijlocul de transport tractor cu caruta.
Deoarece caruta in care am încărcat lemnele și le.am transportat câțiva chilometri sa defectat , am fost nevoit să continui transportul acestora cu acea camioneta , in care am încărcat peste lemne și caruta defecta . Am fost prezent când agentii de politie au oprit camioneta in trafic le.am explicat motivul pentru care am schimbat mijlocul de transport și fiind o oră întârziată nu mi.am dat seama că trebuie un al aviz de însoțire cu numărul camionetei, deoarece mai aveam câțiva chilometri până acasa. In procesul verbal de constatare la Rebricea proprietar s-a trecut numele meu. Deși sa cunoscut proprietarul lemnele mi.au fost confiscate și predate la un ocol silvic din apropiere, care ulterior le.a înstrăinat fara documente legale. Am făcut plângere penală împotriva polițistului pentru abuz în servici, și am primit ordonanța de clasare pe motiv că acesta a procedat legal când mi.a confiscat lemnele. Soficit sfat pentru continuarea plângeri la primul procuror cu mențiunea că aș dori să știu de la un jurist daca politistul a făcut sau nu abuz în servici când mi.a confiscat lemnele
Răspunde
 21-03-2018
Vizitator
George a scris pe 19-03-2018:
In data de 06.10.2017 mi-au fost confiscate 2 metri cubi de lemne pe motiv că numărul autocamionetei care transporta lemnele nu era același cu cel din avizul de însoțire primar unde era menționat la mijlocul de transport tractor cu caruta.
Deoarece caruta in care am încărcat lemnele și le.am transportat câțiva chilometri sa defectat , am fost nevoit să continui transportul acestora cu acea camioneta , in care am încărcat peste lemne și caruta defecta . Am fost prezent când agentii de politie au oprit camioneta in trafic le.am explicat motivul pentru care am schimbat mijlocul de transport și fiind o oră întârziată nu mi.am dat seama că trebuie un al aviz de însoțire cu numărul camionetei, deoarece mai aveam câțiva chilometri până acasa. In procesul verbal de constatare la Rubrica proprietar s-a trecut numele meu. Deși sa cunoscut proprietarul lemnele mi.au fost confiscate și predate la un ocol silvic din apropiere, care ulterior le.a înstrăinat fara documente legale. Am făcut plângere penală împotriva polițistului pentru abuz în servici, și am primit ordonanța de clasare pe motiv că acesta a procedat legal când mi.a confiscat lemnele. Soficit sfat pentru continuarea plângeri la primul procuror cu mențiunea că aș dori să știu daca politistul a făcut sau nu abuz în servici când mi.a confiscat lemnele
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.