Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Plangere la politie pentru fractura de mandibula cauzata de lovituri. La ce ne putem astepta?

19-03-2018
Vizitator
Buna ziua!Acum doua saptamani eram impreuna cu un prieten intr-o sala de jocuri de nororc,a aparut un individ putin in stare de ebrieteate si ne-a adresat niste cuvinte vulgare fara ca noi sa-l bagam in seama.Noi am incercat sa-l calmam verbal,dar acesta nu intelegea.Atunci eu si prietenul meu i-am aplicat cateva loviturii cu pumni in jurul fetei,nu a cazut nu a lesinat nimic,dar din cauza loviturii noastre i-am fracturat mandibula in doua locuri.Intrebarea mea este..La ce ne putem astepta in caz ca acest individ isi scoate certificat medico legal si ne face plangere la politie?Cam cati bani ar trebui sa ii dam?Va multumesc!
Răspunde
 20-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Domnule,
Buna ziua.
desi problema dvs. aparent pare simpla, la acest moment este prematur pentru a primi un raspuns concret.
Astfel:
Daca acest individ isi scoate certificat medico-legal, in functie de zilelele de ingrijiri medicale se face si incadrarea juridica.
Daca in urma acestei lovituri ramane cu o infirmitate sau un defect, vom vorbi de o slutire, astfel incat avem o alta incadrare juridica.
Banii pe care ar trebui sa-i dati, se apreciaza de procuror/instanta in functie de incadrarea juridica.

.... deci, asteptati prima data sa vedeti certificatul medio-legal al acestuia...

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il va obtine persoana vatamata, puteti fi acuzati de savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente sau vatamare corporala. Asteptati sa vedeti daca se va formula o plangere penala, iar in functie de incadrarea juridica va trebui sa va formulati apararile necesare pentru obtinerea unei pedepse orientata spre minimul special sau chiar o impacare cu persoana vatamata, daca este posibil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2018
Vizitator
Va multumesc!Am auzit de la un prieten de al lui ca si-a scos certificat medico legal si ca ar avea circa 45-50 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.Acum ma duce gandul sa l caut si sa l intreb cam cati bani ar dori sa retraga plangerea,as face ceva rau daca l as cauta?
Răspunde
 21-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
In situatia in care doriti o impacare, ar fi indicat sa realizati acest lucru pe cale legala, in caz contrar partea vatamata poate interpreta gresit gestul dvs. si riscati sa fiti acuzat de alte infractiuni ( amenintare, hartuire etc).

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2019
Vizitator
Buna ziua ,pe data de 1 ianuarie un individ pe care nici nu il cunoastem ia provocat sotului meu o lovitura prin care ia rupt mandibula in doua locuri o luna de zile a mincat doar prin pai i sa scos o masea de minte absolut sanatoasa urmeaza sai ucida nervul la doi dinti .Pot varog sa aflu ce amende il astepata pe domnul cela posibil sai daie ani de inchisoare ,si cum de socotit banii care el trebu sa-i intoarca ?
Răspunde
 04-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Covalenco Valeria a scris pe 04-02-2019:
Buna ziua ,pe data de 1 ianuarie un individ pe care nici nu il cunoastem ia provocat sotului meu o lovitura prin care ia rupt mandibula in doua locuri o luna de zile a mincat doar prin pai i sa scos o masea de minte absolut sanatoasa urmeaza sai ucida nervul la doi dinti .Pot varog sa aflu ce amende il astepata pe domnul cela posibil sai daie ani de inchisoare ,si cum de socotit banii care el trebu sa-i intoarca ?

Cate zile de ingrijiri medicale a obtinut sotul dvs. pe certificatul medico-legal? Sotul dvs. trebuie sa formuleze o plangere penala impotriva agresorului pentru savarsirea infratiunii de lovire sau alte violente sau vatamare corporala, insa incadrarea juridica depinde de numarul de zile de ingrijiri medicale si de gravitatea leziunilor suferite.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.