Forum avocaţi > Drept penal

Reabilitare-Cazier Brașov

22-03-2018
Vizitator
Buna ziua , in anul 2014 am fost condamnat la 2 ani sub supraveghere , fara termen de incercare pentru infractiunea de talharie , am prestat munca in folosul comunitații , nu am luat nici-o amenda in termenul de supraveghere , mam prezentat mereu la serviciu de probatiune , mai pe scurt mi-am indeplinit pedeapsa , in anul 2016 mai exact in noiembrie am terminat cu brio supravegherea ! Însa cazierul meu tot este pătat ! Am inteles ca in anul 2019 cazierul meu va fi curat ! Ceea ce doresc sa va intreb este : Pot merge sa formulez o cerere in instanță pentru a cere stergerea cazierului inainte de 2019? Este foarte greu sa ma angajez .. am nevoie de un loc de munca sa imi pot caștiga existența .. caut un avocat din brașov daca se poate sa ma ajute cu problema mea ! Multumesc frumos
Răspunde
 22-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
In anul 2019 se implineste termenul de reabilitare.
Pana atunci, cazierul nu poate fi „sters”.
Nu aveti incotro, trebuie sa asteptati implinirea termenului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-03-2018
Vizitator
Vă mulțumesc de raspuns dna carmen , însa chiar aș dori sa fiu chemat in instanță , sa pot spune judecatorului ca nu pot sa imi castig existenta.. nu mai am banii .. nimeni nu ma angajează.. da stiu am gresit pe o parte ..dar asta nu inseamna ca eu nu am dreptul la un loc de munca .. ce pot face in situația asta ? Chiar doresc sa ajung in sala de judecata dar nu stiu cum sa fac .. stiti cum pot formula o cere pentru a ma chema in instanță?
Răspunde
 22-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia expusa, dvs. veti beneficia de reabilitare de drept daca in decurs de 3 ani de la implinirea termenului de supraveghere nu veti savarsi o alta fapta penala.
Din pacate nu aveti o alta posibilitate legala si va trebui sa asteptati implinirea acestui termen.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.