Forum avocaţi > Drept penal

Plata avocat

22-03-2018
Vizitator
Buna ziua.am incheiat un contract cu un av.ca sa ma reprezinte la un proces la care iam platit consultatia si 350€ onorariul din contract pana la prima infatisre la tribunal la care a fost de 2 ori la politie doar atat de anul trecut pana acum nu sa ajuns dosarul la parchet si deja mi sa spus ca mai vrea niste bani cu toate ca asa sa discutat ca banii astiea sant pana la prima infatisare la tribunal si dosarul este acelasi si in curs de cercetare.am o intrebare .daca orce av dupa ce semnezi un contract si suma pe care o ceri atunci si esti de acord si semnezi spui dupa un an ca trebuie sa facem alt contract si alti bani care nu sa facut nimic si astepti sa ajunga dosarul la tribunal .Vreau sa stiu daca este corect ca nu se tine de cuvant av si ce trebuie sa fac ca eu nu vreau sai mai dau bani .Va multumesc si astept un raspuns de la dv .O zi buna
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.