|
23-03-2018 |
 | Gabriel Vizitator |
| Buna ziua as dori si eu putin ajutor, am dosar de conducere cu placute retrase din noiembrie anul trecut si pana in acest moment al urmariri penale nu am dobandit decat calitatea de suspect acum nu am inteles se poate da renuntare si in faza asta a urmariri sau trebuie sa dobandesc calitatea de inculpat ca sa se poata da renuntare ? | |
|
|
|
23-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Solutia procurorului o veti primi la finalizarea urmaririi penale, iar pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-03-2018 |
 | Gabriel Vizitator |
| Am inteles dar se poate sa dureze mult pana vine dosaru de la parchet la politie ca e o luna de cand am dobandit calitatea de suspect si ma gand ca e mult avand in vedere ca au trecut si patru luni de cand mi sa retinut permisu si am dovadq fara drept de circulatie pe cand alti pe acelasi articol primes si drept de circulatie pqna la finalizarea anchetei normal nu ar trebui sa am prioritate fata de restu ? | |
|
|
|
23-03-2018 |
| Poate să dureze câteva luni, chiar mai mult de 1 an...depinde de procuror. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gabriel a scris pe 23-03-2018: Am inteles dar se poate sa dureze mult pana vine dosaru de la parchet la politie ca e o luna de cand am dobandit calitatea de suspect si ma gand ca e mult avand in vedere ca au trecut si patru luni de cand mi sa retinut permisu si am dovadq fara drept de circulatie pe cand alti pe acelasi articol primes si drept de circulatie pqna la finalizarea anchetei normal nu ar trebui sa am prioritate fata de restu ? Urmarirea penala in cazul infractiunilor contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice dureaza in medie un an, insa se poate depasi aceasta perioada, in functie de volumul de lucru al organelor de urmarire penala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2018 |
 | Gabriel Vizitator |
| Revin cu inca o intrebare azi sa finalizat cercetarea penala am dobandit calitatea de inculpat de acum o sa fiu trimis in judecata ce mi se poate intampla ?de la politie am inteles ca nu se poate sa imi plece dosaru cu propunere de renuntare ptr ca am mai avut abatere la regula circulatiei i 2013 am primit amenda administrativa si dupa ce am savarsit fapta mi.a intrat definitiva intr.un dosar nu la regula circulatiei unde am luat 1 an si 4 luni cu suspendare va rog sa ma ajutati ce pot pati in cel mai nefericit caz sau in cel mai fericit ? | |
|
|
|
28-03-2018 |
 | Coști.mitea@yahoo.com Vizitator |
| In legătură cu alcool la volan mia venit comunicare rechizitoriu ,si ca dosaru in acest moment este in camera preliminara .. Ce se va întâmpla ca am recunoscut fapta mai scrie acolo ca adevărul sa aflat si am avut si 2 martori care au spus exact cat am băut si cat am condus.îmi iau adio dela permis? Va mulțumesc. | |
|
|
|
28-03-2018 |
| Gabriel a scris pe 28-03-2018: Revin cu inca o intrebare azi sa finalizat cercetarea penala am dobandit calitatea de inculpat de acum o sa fiu trimis in judecata ce mi se poate intampla ?de la politie am inteles ca nu se poate sa imi plece dosaru cu propunere de renuntare ptr ca am mai avut abatere la regula circulatiei i 2013 am primit amenda administrativa si dupa ce am savarsit fapta mi.a intrat definitiva intr.un dosar nu la regula circulatiei unde am luat 1 an si 4 luni cu suspendare va rog sa ma ajutati ce pot pati in cel mai nefericit caz sau in cel mai fericit ? Din pacate veti fi trimis in judecata. In situatia in care aveti deja o alta condamnare si va aflati inauntrul termenului de supraveghere, vi se va revoca beneficiul suspendarii, se va retine recidiva, iar cea de-a doua pedeapsa se va aduga pedepsei de 1 an si 4 luni, urmand ca pedeapsa rezultanta sa se execute in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 28-03-2018: In legătură cu alcool la volan mia venit comunicare rechizitoriu ,si ca dosaru in acest moment este in camera preliminara .. Ce se va întâmpla ca am recunoscut fapta mai scrie acolo ca adevărul sa aflat si am avut si 2 martori care au spus exact cat am băut si cat am condus.îmi iau adio dela permis? Va mulțumesc. Faptul ca ati recunoscut constituie un avantaj, in sensul ca puteti beneficia de reducerea limitelor de pedeapsa cu 1/3. Exercitarea dreptului de a conduce poate fi interzis pe o perioada intre 1 si 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2018 |
| Am șanse Doamna Adela sa obțin amânare aplicare pedeapsa ? | |
|
|
|
29-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 28-03-2018: Am șanse Doamna Adela sa obțin amânare aplicare pedeapsa ? Va trebui sa solicitati instantei aceasta modalitate de executare a pedepsei, urmand ca judecatorul sa decida in acest sens. Nu va pot preciza concret ce sanse aveti, atat timp cat nu cunosc dosarul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-03-2018 |
| Pe 26 luna asta mia venit rechizitoriul la cat timp îmi trimite citație sa ma prezint in fata instanței. | |
|
|
|
29-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 29-03-2018: Pe 26 luna asta mia venit rechizitoriul la cat timp îmi trimite citație sa ma prezint in fata instanței. Buna ziua, Aveti termen 25 de zile pentru a formula obiectiuni la rechizitoriu. Dupa ce trec cele 25 de zile si daca nu se vor formula obiectiuni la rechizitoriu, va veni si citatia. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
30-03-2018 |
| Adică daca nu fac eu contestatie ?,trec cele 25 de zile si îmi timet citatia? Va mulțumesc! | |
|
|
|
30-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 30-03-2018: Adică daca nu fac eu contestatie ?,trec cele 25 de zile si îmi timet citatia? Va mulțumesc! Daca nu aveti de invocat exceptii sau nu contestati probele administrate si actele efectuate de catre organele de urmarire penala, se va constata legalitatea sesizarii instantei, se va dispune inceperea judecatii si se va stabili primul termen pe fondul cauzei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-03-2018 |
| Va mulțumesc Doamna Adela si va cer scuze la cazuri din astea există doar o singura înfățișare la instanta? Sau ma cheamă de mai multe ori? | |
|
|
|
30-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 30-03-2018: Va mulțumesc Doamna Adela si va cer scuze la cazuri din astea există doar o singura înfățișare la instanta? Sau ma cheamă de mai multe ori? Dacă obiectul judecății este confirmarea propunerii de renunțare la urmărirea penală este nevoie doar de un singur termen. Judecătorul de cameră preliminară vă va cita, dar dacă nu vă veți prezenta la termen instanța poate soluționa cauza fără prezența dvs. Dacă vă veți prezenta (recomandat) solicitați instanței să admită renunțarea la urmărirea penală. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-03-2018 |
| Coști.mitea@yahoo.com a scris pe 30-03-2018: Va mulțumesc Doamna Adela si va cer scuze la cazuri din astea există doar o singura înfățișare la instanta? Sau ma cheamă de mai multe ori? Din moment ce s-a intocmit Rechizitoriul, nu putem vorbi despre o solutie de netrimitere in judecata. Va trebui sa va prezentati la termen si sa fiti audiat. Daca veti merge pe procedura simplificata si nu aveti alte probe de administrat, se poate termina la primul termen. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-03-2018 |
| Avocatul meu a spus ca trebuie sa ne prezentam in fata instanței si unele lucruri spuse de el sunt asemănătoare cu sfaturile dvs se pare ca sunt pe drumul cel bun. Inca odată va mulțumesc din suflet. O zi buna! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |