|
27-03-2018 |
 | Steauastralucitoare2
|
| Buna seara, Doresc sa achizitionez un motocross neinmatriculabil, precizez ca am carnet de motocicleta, nu ca ar fi o importanta atat de mare tinand cont de ce vreau sa fac in continuare. Intrebarea ar fi daca pot fi sanctionat in vreun fel daca conduc pe drumul public si nu opresc la semnalul politistului, iar acesta nu ma prinde, politistul cunoscandu-ma personal, precizez ca traiesc intr-un oras destul de mic. Ce vreau sa zic e ca, daca politistul ma cunoaste si nu ma prinde in fapt, ma poate sanctiona ulterior? Si daca da, cum as putea sa fac sa previn asta? | |
|
|
|
27-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca nu ati oprit la semnalul politiei rutiere, fapta reprezinta contraventie si se sanctioneaza conform OUG 195/2002, iar refuzul de a va legitima in fata oricarui agent de politie reprezinta contraventie si se pedepseste cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-03-2018 |
 | Steauastralucitoare2
|
| Nu ati inteles ce am vrut sa spun, am precizat daca politistul imi face semn sa ma opresc, eu nu opresc, iar acesta nu ma prinde in fapt, dar el ma cunoaste personal, ma poate sanctiona ulterior pe acest lucru? Atata timp cat el nu are dovezi ca as fi fost eu intr-adevar pe motocicleta respectiva. | |
|
|
|
28-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Este posibil sa primiti o sanctiune contraventionala pentru refuzul de a opri la semnalul agentului, avand posibilitatea legala sa o contestati in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2018 |
 | Gabryel09 Vizitator |
| Buna ziua as avea si eu o intrebare sunt cercetat intr.un dosar la regula circulatiei art 334 alin 4 si azi mi sa intocmit actele de punere in miscare a actiunii penale fapt ptr care sunt inculpat din acest moment intrebarea mea e o sa fiu trimis in judecata sau mai am o sansa se mi se de.a renuntare la urmarirea penala ? | |
|
|
|
28-03-2018 |
| Gabryel09 a scris pe 28-03-2018: Buna ziua as avea si eu o intrebare sunt cercetat intr.un dosar la regula circulatiei art 334 alin 4 si azi mi sa intocmit actele de punere in miscare a actiunii penale fapt ptr care sunt inculpat din acest moment intrebarea mea e o sa fiu trimis in judecata sau mai am o sansa se mi se de.a renuntare la urmarirea penala ? In cazul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amenda. In functie de modul de producere al faptei, de circumstantele personale si de apararea pe care o veti formula, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2018 |
 | Gabryel09 Vizitator |
| Asta am inteles dar pana sa ajung in situatia aceea mai am vro sansa sa mi se de.a o renuntare la urmarirea penala se poate da o ordonanta in sensul acesta ?va multumesc | |
|
|
|
29-03-2018 |
| Gabryel09 a scris pe 28-03-2018: Asta am inteles dar pana sa ajung in situatia aceea mai am vro sansa sa mi se de.a o renuntare la urmarirea penala se poate da o ordonanta in sensul acesta ?va multumesc Solutia pentru urmarirea penala este la latitudinea procurorului de caz. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-04-2018 |
 | Gabryel09 Vizitator |
| Am inteles si asta dar din cate am citit de la primirea dosarului cu finalizarea anchetei de catre cei de la cercetari penale procurorul trebuie sa de.a o ordonanta in 15 zile ? Adica daca eu pe 28 martie mi sa intocmit actele ptr inculpat daca ma duc pe 28 aprilie la parchet presupun ca aflu ce ordonanta sa dispus impotriva mea ? | |
|
|
|
02-04-2018 |
| Ordonanta vi se va comunica prin posta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-04-2018 |
 | Gabryel09 Vizitator |
| Asta stiu ca mi s.a spus de catre cei de la cercetare penala dar ma gand ca pana sa imi vina prin posta pot afla de la parchet | |
|
|
|
03-04-2018 |
| Puteti formula o cerere la Parchet, insa raspunsul vi se va comunica in scris, tot prin posta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-04-2018 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare daca sa terminat urmarirea penala impotriva mea si dosarul a plecat de la p0litie la parchet cu referat cu tot ce tine de ei am citit intr.un articol ca de cnd primeste dosarul procurorul in termen de 15 zile se pronunta asupra dosarului cu ordonanta de trimitere in judecata sau de renuntare la urmarirea penala dar daca am calitatea de inculpat se poate da ordonanta de renuntare sau deja e prea tarziu ? | |
|
|
|
07-04-2018 |
| Marius a scris pe 06-04-2018: Buna ziua am si eu o intrebare daca sa terminat urmarirea penala impotriva mea si dosarul a plecat de la p0litie la parchet cu referat cu tot ce tine de ei am citit intr.un articol ca de cnd primeste dosarul procurorul in termen de 15 zile se pronunta asupra dosarului cu ordonanta de trimitere in judecata sau de renuntare la urmarirea penala dar daca am calitatea de inculpat se poate da ordonanta de renuntare sau deja e prea tarziu ? Cand urmarirea penala este completa, procurorul de caz emite Rechizitoriul prin care dispune trimiterea in judecata sau emite Ordonanta prin care claseaza sau renunta la urmarire. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |