Forum avocaţi > Drept penal

Furt din Depozit

28-03-2018
Vizitator
Buna ziua ,
Astazi am am facut prostia de a sustrage un produs de la depozitul unde lucrez...sau lucram....prin urmare a fost sesizata politia care mi.a deschis dosar penal pentru furt.
Valoarea acelui produs este de maximum 50 de lei, insa cei de la depozit sustin cu filmari si cu date cum ca eu as.i mai fi sustras produse si inainte, si prejudiciul declarat Aproximativ este de 3300 de lei .
Ei au ajuns la aceasta concluzie ,urmarindu.ma pe camere ca luam alte produse de pe raftul depozitului decat cele care le aveam in programul de colectare si ca acele produse nu au mai aparut , precizez ca nu dovada ca as.i fi ascuns produsul asupra me si sa ies din depozit cu el ci doar ca il iau , plec intre rafturi si acel produs nu este de gasit.iar eu nu am furat acele produse mentionate de ei ci doar acesta. Intradevar am luat alte produse cum se vede si pe filmare insa acele produse le lasam prin depozit in locuri aleatorii cea ce nu vede camera...le luasem din curiozitate sa vad cum arata si le puneam altundeva,nu le duceam la loc insa fara nici un motiv de a le sustrage , insa acele prodse au disparut de acolo.
Pot sa fiu acuzat si pentru furtul acelor produse...?
Merita sa incerc sa ma impac cu societatea si sa le platesc acel prejudiciu chiar daca nu l.am facut doar ca sa isi retraga plangerea?
Daca isi retrag plangerea pot sa scap de dosar?
Vreau sa mentionez ca produsul cu care m.au prins este la ei adica acel prejudiciu este recuperat.
Răspunde
 28-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In functie de probele pe care le detin impotriva dvs., veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de furt, valoarea prejudiciului urmand a fi stabilita in functie de situatia de fapt.
Sfatul meu este sa incercati o impacare, deoarece in cazul infractiunii de furt, impacarea inlatura raspunderea penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Plătiți întregul prejudiciu pentru ca societatea să-și retragă plângerea.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2018
Vizitator
Si daca platesc intregul prejudiciu cum pot sa fiu sigur ca isi retrag plangerea? Se poate la notar sau doar la mediator?
Răspunde
 29-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Robert a scris pe 29-03-2018:
Si daca platesc intregul prejudiciu cum pot sa fiu sigur ca isi retrag plangerea? Se poate la notar sau doar la mediator?

Nu aveti certitudinea ca daca veti achita prejudiciul veti obtine si o impacare, insa acest lucru va reprezenta o circumstanta atenuanta in favoarea dvs. Este la latitudinea dvs. modul in care veti opta sa efectuati plata prejudiciului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2018
Vizitator
Si daca ei sunt de acord cu impacarea daca le achit prejudiciul unde si ce acte trebuie facute ca sa fiu sigur ca isi vor retrage plangerea si impacarea are loc asa cum ne.am inteles.
Răspunde
 30-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ar fi indicat sa ii achitati suma in fata unui notar, iar persoana vatamata sa faca o declaratie cum ca a intervenit impacarea si nu mai are alte pretentii in cauza.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-03-2018
Vizitator
Si o ultima intrebare.
Trebuie sa anunt la politie sau undeva in prealabil ca doresc impacarea cu partea vatamata?
Sau doar facem acea declaratie notariala fara a anunta oragnele de acest lucru in prealabil.
Răspunde
 31-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Puteti invedera organului de urmarire penala faptul ca doriti o impacare, insa esential este sa obtineti aceasta impacare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-04-2018
Vizitator
Societatea nu doreste sa le achit prejudiciul si nu vor sa ajungem la Impacare, si ca plata prejudiciului va fi prin intermediul politiei, cum mai exact pot sa achit acest prejudiciu, si daca inintial nu mi.am recunoscut fapta la politie si acum o recunosc doar ca sa pot sa achit prejudiciul si sa accelerez procesul penal in ce fel ma va afecta?
pot sa scap cu suspendare? Prezint pericol social daca prejudiciul intial era de 3500 de lei si prin retinere salariala sa ajuns la 2800?
Răspunde
 12-04-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Robert a scris pe 12-04-2018:
Societatea nu doreste sa le achit prejudiciul si nu vor sa ajungem la Impacare, si ca plata prejudiciului va fi prin intermediul politiei, cum mai exact pot sa achit acest prejudiciu, si daca inintial nu mi.am recunoscut fapta la politie si acum o recunosc doar ca sa pot sa achit prejudiciul si sa accelerez procesul penal in ce fel ma va afecta?
pot sa scap cu suspendare? Prezint pericol social daca prejudiciul intial era de 3500 de lei si prin retinere salariala sa ajuns la 2800?

Daca sunteti nevinovat, va trebui sa va formulati apararile necesare pentru a va demonstra nevinovatia.
In situatia in care ati savarsit fapta si o recunoasteti, limitele de pedeapsase vor micsora cu 1/3 si in functie de circumstantele personale puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.