Forum avocaţi > Drept penal

Inselatorie

14-04-2018

Buna seara...
Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ...stabilisem pretul telefonului 4500 lei
Tipul mia dat 4400 ...eu iam numărat...văzând că lipsește i-am spus 
Mia cerut bani inapoi sa ii verifice.....a vazut ca sunt 4400 lei si mia spus că mai pune 1 mil ...
Apoi mia dat bani i-am verificat.....apoi tipul a început să îmi tot ia bani din mana din en motive .....Dar dintr-o neatenție mia schimbat bani punandumi o hartie de 1 mil si restu harti de 5 lei pana la 250 lei..Am mers la poliție sa depun plăcere...iar cei de la poliție miau spus că nu am.ce sa le fac ca nu pot demonstra că miau dat decat 250 lei.....Ce pot fac
Răspunde
 14-04-2018

Am si martor dar mi-aș spus că nu se ia in considerare ca imi este prieten
Răspunde
 15-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie sa formulati plangere impotriva respectivei persoane pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, indicand martorii care au fost de fata la savarsirea faptei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-04-2018

Am făcut plângerea la poliția din cartier ....Dar cei de la poliție miau spus că nu am dovezi si degeaba ii prinde ...in declarație nu am.scris de martor deoarece miau spus că îmi este prieten și degeaba scriu
Răspunde
 15-04-2018

Mai pot face ceva?
Răspunde
 16-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In momentul in care se depune o plangere, organele de urmarire penala au obligatia sa efectueze cercetarile necesare pentru aflarea adevarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2018
Vizitator
Buna ziua.
Eu sunt martora intr-un proces de inselatorie.
Am primit amenintari telefonic. Sunt inregistrate si au fost luate in considerare la proces. La ultima infatisare am fost citata dar nu m'am dus de teama ca prietenii celor inculpati mi'ar retine figura si mi'ar face vreun rau ulterior. I'am scris avocatei sa faca cerere din partea mea dee neprezentare. Aa citit mesajul ddar nu aa zis nimic.
Dupa proces m'am trezit ca se amana cauza din motiv de neprezentare martor si trebuie sa ma duc in ianuarie iar.
Mie judecatoria nu imi asigura protectie. Cum trebuie procedat ca sa nu mai fiu chemata? In plus sotul, reclamant, a fost decazut din administrarea probei. De ce?
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.