Forum avocaţi > Drept penal

Contopire - condamnat la mai multe pedepse

21-04-2018
Vizitator
Buna ziua eu am tot intrebat pe mai multa lume dar nici unul nu mi,a spus conctet. Eu in anul 2014 am fost condamnat la mai multe pedepse una de 6 ani+ 6 ani + 6 ani + 5 ani + 5 ani + 1,5 ani + 1,5 ani + 1,5 ani + 1,5 ani in final am ramas la o pedeapsa de 6 ani si mia aplicat cate o traime din toate pedepsele , adica un spor de 9 ani si 4 luni . Iar pedeapsa de executat este de 15 ani si 4 luni . Iar acuma sunt in staranatate pentru o alta pedeapsa am dost condamnat la la 7 ani pentru a fapta mai veche din 2013 dinaintea la cele de sus . Cine imi poate spune ceva concret cum voi face contopirea la ele cand voi veni in tara va multumesc din suflet ionut
Răspunde
 21-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca va aflati in executarea unei alte pedepse in strainatate, puteti solicita transferul intr-un penitenciar din Romania pentru continuarea executarii pedepsei, iar dupa ce veti fi adus, va trebui sa solicitati contopirea pedepselor pe care le aveti de executat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-04-2018
Vizitator
Buna ziua am citit mesajul dumneavoastra dar nu asta era intrebarea mea daca va uitati mai sus , eu am fosc dondamnt la mai multe pedepse diferite si cand mi sa facut contopirea automata pentru ca avram dosarele conexata mi sa facut automat contopirea . Am ramas la pedeapsa principala de 6 ani iar dupa care mi sa aplicat cate o traime din toate pedepsele si am ajuns la un mandat de 15 si 4 luni pedeapsa princitala de 6 ani iar un spor de 9 ani si 4 luni . Intrebarea mea este sa modificat codul penal cu sporurile astea de contopire ale pedepselor asa se auzea pe la penitenciare ca trebuie sa fie modificata codul penal va multumesc .
Răspunde
 30-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pana in momentul de fata nu s-a modificat Codul Penal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2018
Vizitator
Va multumesc mult pentru informatie
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.