|
24-04-2018 |
 | Camir Vizitator |
| Buna ziua, In Cererea de executare silita, o firma de recuperare, a scris urmatoarele:,, Precizam ca banca a declarat scadenta anticipata exigibilitatea anticipata a creantelor cesionate si a dobanzilor aferente, rezultand o creanta certa, lichida si exigibila in valoare totala de 22.316 RON,, In Declaratia de scadenta anticipata a bancii se arata urmatoarele : ,,...astfel ca inregistrati o datorie de 14.132,78 RON reprezentand Totaluri lunare de plata restante. Va rugam sa aveti in vedere ca Efectele declararii scadentei anticipate sunt: - Incetarea imediata a contractului cu obligatia dvs. de a achita de urgenta si in intregime suma de 9.769,49 lei reprezentand Soldul total al creditului la data de ....... la care se adauga suma restanta 4.363,36 RON.,, Precizarea din Cererea de executare silita a stat la baza Incuviintarii de catre instanta a executarii silite pentru suma de 22.316 RON. Poate sa fie aceasta declaratie facuta de firma de recuperare prin precizarea din cererea de executare o infractiune? Va multumesc | |
|
|
|
25-04-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Probabil ca ati primit o somație de plata din partea recuperatorului, iar nu o cerere de executare silită. Daca era vorba de o executare silita ati fi primit somatia direct din partea executorului judecatoresc. O astfel de precizare din partea recuperatorilor reprezinta un abuz, nu o infractiune. In cadrul contestației la executare puteți contesta debitul solicitat abuziv. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
25-04-2018 |
 | Camir Vizitator |
| Va multumesc pentru raspuns. Situatia este asa: am facut contestatie la executare, am pierdut si in fond si in apel. Aceasta precizare , asa cum a fost formulat in Cererea de executare silita si care a stat la baza Incuviintarii in instanta a executarii silite , am descoperit-o dupa ce aceste procese s-au incheiat. Este o denaturare grosolana a realitatii din care ei obtin beneficii sau mai bine o declaratie scrisa care falsifica un adevar dovedibil prin Declaratia de scadenta anticipata a bancii, pentru ca scriu :,, Precizam ca banca a declarat exigibilitatea pt. suma de .... ( alta suma) ,, puteau sa scrie de 3 ori suma care era in declaratie, sau de 100 de ori. E legal? | |
|
|
|
26-04-2018 |
 | Dia19med
|
| Acum câteva săptămâni am luat bani de la cineva din casa, m-au filmat, le-am dat inapoi banii, încă și in plus. Acum de câteva zile,le-a arătat filmulețul la toți vecinii de la bloc. In urma cu aproape doi ani a venit o doamna la locul de munca și după ce a plecat, s-a întors după câteva ore cu soțul el și a pretins ca i-am luat niște bani din portofel. A venit poliția, ne-a legitimat și au plecat, după câteva săptămâni a venit din nou poliția și a spus ca au încercat sa dea de ei dar nu au cum,și ca o sa închidă cazul, a semnat o colega de-a mea. Ei au pe cineva la poliție și au aflat de incidentul de la munca și au zis ca dacă nu le dau ălora banii inapoi o sa iasă urat, Ce mi se poate întâmpla? | |
|
|
|
26-04-2018 |
 | Camir Vizitator |
| cred ca ati postat gresit | |
|
|
|
26-04-2018 |
 | Camir Vizitator |
| Legat de speta pe care am expus-o in prima postare , credeti ca s-ar putea aplica prevederile Art. 326 NCP - Falsul în declaraţii ? Va multumesc | |
|
|
|
21-05-2018 |
 | Camir Vizitator |
| Sau inselaciune ? Art.244 NCP ? Va rog mult un raspuns. Multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |