|
24-05-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| Am fost prins conducand cu dreptul de conducere suspendat mi sa facut dosar penal la judecata mi sa dat 500 de lei amenda si 6 luni cu suspendare fara anularea permisului acum ce demersuri trebuie sa fac ca sa il iau inapoi si trebuie sa. Sustin test ca sa il iau ? | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mergeti cu Hotararea definitiva legalizata la Serviciul Rutier pentru a vi se restitui permisul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-05-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| |
|
|
24-05-2018 |
 | Sorin Vizitator |
| Salut. Scuze ca intreb. Sunt în aceeasi situatie. Anul trecut in octombrie am fost prins cu permisul suspendat 20 de minute am circulat fara sa stiu ca este suspendat. Nici pana azi nu am fost chemat la declaratii. La mine a fost in sectorul 5 . Cât a durat la tine ? In bucuresti ? Cum a fost ? Multumesc anticipat | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Sorin Vizitator |
| Salut. Scuze ca intreb. Sunt în aceeasi situatie. Anul trecut in octombrie am fost prins cu permisul suspendat 20 de minute am circulat fara sa stiu ca este suspendat. Nici pana azi nu am fost chemat la declaratii. La mine a fost in sectorul 5 . Cât a durat la tine ? In bucuresti ? Cum a fost ? Multumesc anticipat | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| si la mine a durat din 17 septembrie anul trecut pana in 17 mai anul acesta 9 luni mai exact | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| eu am avut dosar penal in judetul Arad | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| e aiurea ca tine atat de mult la tine si mai ales ca nu ai fost chemat nici la declaratii eu am asteptat pana in luna ianuarie pentru a fi chemat la declaratii si am terminat repede pentru ca am mers pe recunoasterea faptei am colaborat cu politia si am mentinut declaratia data cand am fost prins si mi sa facut dosarul penal si cauta un avocat care sa lupte pentru cauza ta si daca mergi insotit de avocat plus recunoasterea faptei si colaborarea cu politia si daca nu ai mai avut probleme sau condamnari scapi ieftin succes | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sorin a scris pe 24-05-2018: Salut. Scuze ca intreb. Sunt în aceeasi situatie. Anul trecut in octombrie am fost prins cu permisul suspendat 20 de minute am circulat fara sa stiu ca este suspendat. Nici pana azi nu am fost chemat la declaratii. La mine a fost in sectorul 5 . Cât a durat la tine ? In bucuresti ? Cum a fost ? Multumesc anticipat Durata urmaririi penale in cazul infractiunilor contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice este de aproximativ un an, insa de cele mai multe ori depaseste acest termen. In cazul dvs., pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda, insa in functie de circumstantele personale si de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau puteti incheia un acord de recunoastere a vinovatiei, in care se va stabili felul, cuantumul si forma de executare a pedepsei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-05-2018 |
 | Alex nastase Vizitator |
| Ma scuzati k va intreb si eu ceva...am avut permisul suspendat p perioada de 3 luni si am fost oprit in trafic la data de 23-05-2018.am fost probat cu etiloestul 0.43 mi-a iesit in aer,asteot sa iasa analiza de sange.cineva ma poate ajuta cu un sfat.ce urmari am de facut.vs multumesc | |
|
|
|
25-05-2018 |
| Alex Nastase a scris pe 24-05-2018: Ma scuzati k va intreb si eu ceva...am avut permisul suspendat p perioada de 3 luni si am fost oprit in trafic la data de 23-05-2018.am fost probat cu etiloestul 0.43 mi-a iesit in aer,asteot sa iasa analiza de sange.cineva ma poate ajuta cu un sfat.ce urmari am de facut.vs multumesc Asteptati rezultatul probelor biologice, deoarece situatia in care va aflati este destul de delicata. Daca valoarea alcoolemiei va depasi nivelul de 0,8 g/l alcool pur in sange, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-05-2018 |
 | Alex nastase Vizitator |
| Fiti amabil.in legatura cu permisul mi-l va suspenda?necista un avocat sa imi pot recupera permisul?? | |
|
|
|
27-05-2018 |
| Puteti redobandi permisul dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |