Forum avocaţi > Drept penal

Condus fără permis

07-06-2018

Buna ziua . Am și eu o întrebare mai exact un accident sondat doar cu pagube materiale fără victime și fără alte mașini implicate in accident . Deci in luna Octombrie 2016 am avut un accident cu mașina pe care munceam , am anunțat poliția au venit au constatat ,mi-am recunoscut vina și mi-au luat permisul pe loc timp de 11 luni pana in 20 Septembrie anul trecut când mi-a expirat dreptul de conducere.o luna mai târziu am luat un bliț și la care sa aflat alaltăieri ca eu am condus fără permis . Acum urmează partea mai ciudata . Sentința definitiva cu amenda usturătoare , nu am fost înștiințat nici in limba romană adică sentința și tocmai după aproape un an de când mi-a expirat perioada de suspendare am aflat ca am interzis pe Germania și sunt nevoi sa fac acel test MPU . Ce as putea face sa îmi iau dreptul de conducere .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.