Forum avocaţi > Drept penal

Fuga de la accident

07-06-2018
Vizitator
Buna Politia Brasov mi a făcut dosar penal pentru fuga de la locul accidentului .Sunt șofer pe troleibuz si nu stiu nimic de nici un accident mi sa spus ca as fi prins mana unei persoane de 93 de ani la coborâre din troleibuz nu stiu nimic am spus sa vedem pe camere in statia respectiva si au zis ca nu sunt camere persoana a fost acasă si de acolo a fost dusa de fiu la spital politia sa uitat pe camere 10 statii mai in urma si a zis ca sa urcat la mine sunt acuzat pe baza unei declarații a unei persoane de 93 ...fara martori.fara imagini persoana nu a depus plângere dar politia continua ancheta da 9 luni de zile fara dovezi caut un avocat sa dam in judecata polițista care a făcut dosarul toți banii luați din daune contra mea ii ia avocatul multumesc
Răspunde
 07-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand va trebui sa va formulati o aparare eficienta in prezentul dosar pentru a va demonstra nevinovatia.
Ulterior, in functie de solutia primita, puteti utiliza parghiile legale pe care le aveti la dispozitie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.