Forum avocaţi > Drept penal

Am cumparat un teren cu o procura "FALSA"

08-06-2018
Vizitator
Am cumparat un teren cu o procura "FALSA"
Va vine sa credeti?
Notarul a stiut sau NU?
Aceasta E intrebarea....!!!!!
In ROMANIA iti poti pune tot felul de intrebari atat cat nu raspunde nimeni la ele.
Fiul se prezinta la notar cu parintii sa-i formuleze procura, imputernicit prin procura de catre parintii acestuia sa vanda si sa incaseze banii. Notarul demareaza toate proceduriile necesare, cere toate actele, le verifica, INTOCMESTE PROCURA.
Se inscrie procura la carte funciara.
DOMNUL...NOUL DEMNATAR Este legitim sa vanda...!
Apare cumparatorul.
Se solitita verificare procurii, se demareaza rocedura, este ok.
TOTUL PARE SA FIE INREGULA.
DAR....
Dupa 2 ani parintii mandatarului procurii(FIUL) IL da in judecata pe fiu pentru fals ,insalaciune si uz de fals.
Il condamna la 3 ANI cu executare si repunerea actelor in forma anterioara.

Adica cumparatorul PIERDE BANII..!!!

In speta se ataca contractul de vanz\cump pe motiv de fals, deoarece Ei proprietarii, nu sunt cei cu care s-a prezental
fiul lor la notar pentru procura.

INTREBARE MEA
CA, CUMPARATOR DE BUNA CREDINTA.
NOTARUL fiind vorba si de doua persoane in vederea indentificarii/legitimarii persoanelor care se prezinta pentru inscrisuri in veredea auteticitatii actelor personale cat si cele care se intocmesc, mai ales cu desemnarea unui mandatar.
Ore NOTARUL NU A STIUT CA ESTE UN FALS?

Sunt indreptatit sa cred ca nu avea cum sa nu fi stiut, deci este vorba de situatii in care anumiti notari sun "constransi" sa demareze asfel de practici mafiote in care multi oameni nu credeau ca se poate intampla sas ceva.
Ore Ei acei "Notari" sunt acoperiti cu acte si proceduri in care sa-i absolve de orice raspundere ?
Este greu sa demonstrez ca notarul a stiut de o fapta ilicita.
El a fost PACALIT CU UN FALS
SI EU CU BANII.

Eu nu am cum sa mai recuperez banii de la un infractor penal.
Asa face statul acum.....
Sa ma plang la judecatorie ca sa-mi secuperez prejudiciul.
Eu am contruit pe terenul care l-am cumparat si sunt dat afara din casa mea, cu tot cu dreptate.
CE ACTE SI CE PROCEDURI SA MAI CEREM DE LA UN NOTAR CA SA NE GARANTEZE DREPTURIILE
Oricate ar fi ele de multe si solide sun zero barat, daca nu raspunde si nu garanteaza pe ceea ce face.

Detalii: https://legeaz.net/dictionar-juridic/autentificarea-inscrisurilor
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.