Forum avocaţi > Drept penal

Poprire salar

13-06-2018
Vizitator
Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un sfat. in anul 2008 am avut un card cu descoperire de salar cu o valoare de 2.400 ron . am scos banii si am platit din aceasta suma cel putin 15 luni cate 100-150 ron doar ca nu mai am chitante dupa care nu am mai reusit sa platesc neavand de lucru . Am primit scrisori acasa dupa aceea de la DDM Invest cum ca as avea de plata 5200 ron iar acum am o porprire pe cont prin hotarare judecatoreasca din 2016 nefiind anuntat de aceasta instanta in prealabil .
Am sunat la firma care se ocupa cu creditul meu si am propus o esalonare de plata a creditului im valoare de 200 de ron lunar si ridicarea popririi , cerere refuzata de terta parte , adica executorul care a inaintat dosarul catre instanta in 2016 .
Cum sa procedez mai departe pentru ca vreau sa platesc insa nu imi pot permite sa mi se opreasca 450 de ron lunar din salariul de la firma la care incep munca deoarece am si eu dreptul ca orice alta persoana sa traiesc fara sa ma imprumut din alte parti pentru a ma ingropa in datorii din cauza altei datorii .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Apreciez munca dumneavoastra si totodata timpul pe care il petreceti citind si raspunzand problemelor noastre .
Cu stima , Andrei
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.