|
20-06-2018 |
 | Mariankraxner@yahoo.ro Vizitator |
| buna seara sotului meu i s asuspendat permisul de conducere in urma cu un an pentru alcoolemie de 2,19,alcool ur i aerul expirat,precizez faptul ca permisul l a schimbat din romanesc in german,a platit amenda de 3000 de euro dar tot nu l a primit inapoi,,a mai fost cineva care l a parat ca,circula fara permis si acum ne este frica de ce este mai rau,ce putem face in acest caz,daca se poate recupera cumva in romania avand in vedere ca acolo a fost emis,iar cetatenia este tot romana,mentionez ca nu obisnuia sa bea foarte rar,mulumesc frumos a r | |
|
|
|
21-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui sa luati legatura cu un avocat local, pentru ca sotul dvs. sa isi poata formula o aparare eficienta pentru acuzatia de care este cercetat, conform legislatiei germane. Permisul se recupereaza de la autoritatile emitente. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-06-2018 |
 | Ion Vizitator |
| Buna ziua ma prins baut la volan in germania acum 1 luna.cam cat dureaza pana aflu ceva sau cum se procedeaza ? Multumesc | |
|
|
|
26-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Luati legatura cu un avocat local, deoarece veti fi judecat conform legislatiei germane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-09-2018 |
 | Pohrib alexandru Vizitator |
| Buna dimineata mau prins aseara baut la volan aveam 1.70 mai vad permisul inapoi? | |
|
|
|
25-09-2018 |
 | Pohrib alexandru Vizitator |
| Si cum pot sa fac să-l dau cat mai repede inapoi | |
|
|
|
10-12-2018 |
 | Draghy Vizitator |
| Mia fost suspendat permisul auto pt un an si poliția din germania la trimis în Ro dupa 6 luni am venit in Ro si la m recuperat la un control in trafic ma oprit poliția si a vazut ca permisul e inca suspendat apoi mi sa spus ca trebuie sa il predau pana dau un test M P U se numeste dar tot nu inteleg problema pt ca din Ro poliția mi la trimis acasa nu mi sa spus ca e suspendat | |
|
|
|
15-03-2019 |
 | Veronicatimpau@yahoo.com Vizitator |
| buna numele meu este daniel si in urma cu 2 luni mi sa suspendat permisul de conducere pe o perioda de 2 luni. in germania acea perioada a trecut si permisul meu a fost trimis la ambasada romana de aici din germania am sunat la eii si mi sa spus ca se intereseaza dar a trecut 2 sapt si nu am primit nici un raspuns... | |
|
|
|
29-01-2020 |
 | Marian Vizitator |
| Buna mi sa retinut permisul in germania in noiembrie am iesit pe camp cu masina firmei alcoolemie 1.7 aer respirat m-au dus la post am plătit pe loc 500€ mi sa spus că în decurs de 30 zile voi primi acasă prin posta permisu întrebarea mea e cum sa procedez nu stiu mic de permis va multumesc | |
|
|
|
30-01-2020 |
| Veronicatimpau@yahoo.com a scris pe 15-03-2019: buna numele meu este daniel si in urma cu 2 luni mi sa suspendat permisul de conducere pe o perioda de 2 luni. in germania acea perioada a trecut si permisul meu a fost trimis la ambasada romana de aici din germania am sunat la eii si mi sa spus ca se intereseaza dar a trecut 2 sapt si nu am primit nici un raspuns... Permisul va fi trimis organelor emitente din tara, deci va puteti ridica permisul de la Politia Rutiera care vi l-a eliberat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2020 |
| Marian a scris pe 29-01-2020: Buna mi sa retinut permisul in germania in noiembrie am iesit pe camp cu masina firmei alcoolemie 1.7 aer respirat m-au dus la post am plătit pe loc 500€ mi sa spus că în decurs de 30 zile voi primi acasă prin posta permisu întrebarea mea e cum sa procedez nu stiu mic de permis va multumesc Din moment ce infractiunea s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va aduce la cunostiinta prevederile legislatiei germane in domeniul rutier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-02-2020 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua având un dosar penal în românia alcool si serviciu probatiune 2 ani valabil pana in oct an curent am comis o din nou anul trecut in germania mi-au retinut permisul plus amenda 500€ achitand-o pe loc nu stiu nimic de permis de mai bine de 4 luni.intrebarea mea ma afecteaza in romania multumesc anticipat | |
|
|
|
10-02-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Ati avut in Romania o solutie de amanare a aplicarii pedepsei cu termen de supraveghere 2 ani, iar permisul nu a fost anulat? In atare conditii, daca autoritatile germane v-au retinut permisul de conducere romanesc, acesta va fi trimis in Romania. Nu ati mentionat pentru ce ati fost sanctionat in Germania (adica, tot alcool); daca ceea ce ati savarsit este considerat infractiune in Romania, exista posibilitatea revocarii amanarii aplicarii pedepsei obtinute anterior de dvs. in tara. Oferiti detaliile necesare ca sa putem raspune la obiect. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-02-2020 |
 | Marian Vizitator |
| Imi cer scuze da tot pt alcool mi-au retinut permisul. Dacă nemții ma judecă si decid ei ce va fi pot fi judecat si in romania? Cate state te judecă ? Multumesc mult | |
|
|
|
11-02-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Nu ati mentionat ce alcoolemie ati avut in Germania, daca e nivel infractional sau contraventional. Nu mi-ati raspuns nici la intrebarea ce tip de condamnare ati primit in tara, daca a fost amanrea aplicarii pedepsei cu TS de 2 ani ori suspendarea sub supraveghere cu TS de 2 ani. Trebuie sa solicitati ajutorul unui avocat local care sa se intereseze ptr dvs. daca aveti sau nu dosar penal in Germania si la ambasada Romaniei daca permisul de conducere a fost trimis in tara. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-02-2020 |
| Marian a scris pe 11-02-2020: Imi cer scuze da tot pt alcool mi-au retinut permisul. Dacă nemții ma judecă si decid ei ce va fi pot fi judecat si in romania? Cate state te judecă ? Multumesc mult Daca infractiunea a fost savarsita pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat acolo, conform legislatiei germane, motiv pentru care ar fi indicat sa va angajati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |