Forum avocaţi > Drept penal

Sfat

21-06-2018

Duminica dim. cand veneam acasa am fost abort de un barbat mia ofert sa-mi faca sex oral , nu sunt gay din curozitate mai mult lam lasat , el ma abordat am mers dupa mine 20 m si a fost si in public actu in sine vreo 20 min. totul cu acordul lui nu lam constrans sau fortat cu nimic . problema e ca ma gandesc ca sa mai practicat in oras chestia pentru bani sa depuna plangere ca lam fortat sa-mi faca sex. oral si altii platesc de frica nu ma cunoaste nimic a fost si a zis ca-i totu anonim. Au trecut 5 zile de atunci da daca se duce la IML se poate constata ca nu a fost fortat oralul , si nu are urme fizice de nici un fel ca a fost de comun acord . Nu ma contact nimeni in 5 zile da ma gandesc daca face plangere si zice ca lam fortat ca sa ma santajeze dupa aia. pot sa-l dau in jundecata pentru calomnie si denigrare nume. Multumesc
Răspunde
 22-06-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, sigur ca puteti!
Si pentru calomnie si pentru denigrare.
;)

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-06-2018
Vizitator
Multumesc o singura intrebare si numai derajez. daca sar fi dus la politie in cate zile aflu daca mia facut plangere . sau daca si-a facut mediolegal nu ma contacta in 6 zile de atunci el nu ma cunoaste . Da la IML in cata timp ii da certificatu si rezultau la analize daca sa dus acolo se poate constata ca na fost fortat oralu oralu chiar si dupa 6 zile.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.