Forum avocaţi > Dreptul muncii

Concediere

14-07-2018

am lucrat la un magazin aproximativ 7 luni.am cerut tot timpul contracul de munca.mi sa promis ca il voi primi.cand de fapt el nu exista.eram insarcinata in 3 luni cum era normal am anuntat angajatorul prin cerere si adeverinta de la medic.la cateva zile am fost concediata.fara alte discutii.eu cand am aflat ca nu am contract am sesizat ITM dar dumnealor cand au venit sa verifice nu mai mau gasit acolo..insarcinata in 3 luni nu mai ma angajat nimeni,am incercat zilele trecute sa vorbesc cu fostul angajator si sa imi plateasca dansul cele 7 luni asigurarile si ce era de platit din urma la stat.nu a vrut sub nici o forma sa imi plateasca din urma si cu jigniri etc.,mentionez ca am borderourile pozele trimise cu vanzarile zilnice,sesizarea facuta la ITM cat inca lucram la el,pozele cu rapoartele de casa,copie a cererii si adeverintei de la medicul de familie confirmand sarcina mea.plus martorii care stiu ca am lucrat acolo atatea luni de zile.dumnealui a zis ca nu plateste nimic pentru mine sa il dau in judecata.a mizat pe faptul ca stie ca nu imi permit.cu greu o voi face. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
Răspunde
 30-07-2018
Vizitator
în ipoteza neîndeplinirii de către părţi a obligaţiei de încheiere a contractului individual de muncă în formă scrisă putem urma calea acţiunii în constatare a raportului de muncă şi a efectelor acestuia pentru recunoaşterea jurisdicţională a tuturor drepturilor legale derivând din desfăşurarea raporturilor de muncă (raporturi încetate anterior sesizării instanţei), pentru persoana fizică care a prestat muncă pentru şi sub autoritatea celeilalte părţi.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.