Forum avocaţi > Dreptul muncii

Neindeplinirea unei hotariri judecatoresti definitive

10-08-2018
Vizitator
Buna ziua.anul trecut am dat fostul angajator in judecata pentru neplata drepturilor salariale.Am cistigat si am apelat la un executor pentru recuperarea banilor,dar acesta zice ca nu are de unde sa ii recupereze.Intre timp firma a facut apel dar a fost respins.Insa tot nu vrea sa plateasca desi a trecut o luna de cind a primit hotarirea.Am citit pe net ca ar trebui sa ii trimit hotarirea legalizata si o cerere de plata iar daca nu plateste in termen de 15 zile pot sa ii fac plingere penala pentru neindeplinirea unei hotariri judecatoresi definitive.
Problema e ca acest tepar sigur va refuza primirea acestor documente sau va fi de negasit.Nu pot merge personal la firma pentru ca e la 650km distanta.
1-Cum pot demonstra ca i-am trimis hotarirea si cererea ca apoi sa pot face plingerea? Curierul nu va merge de zeci de ori sa il caute iar el nu va ridica coletul, iar apoi va sustine ca nu a primit nimic.Este o persoana total lipsita de bun simt,un tepar infect care minte cu nerusinare.Mai are si alte procese cu fostii angajati tot pentru neplata drepturilor salariale.A sustinut in instanta ca mi-a trimis prin curier decizia de desfacere a cim pe cind in plic erau niste adeverinte de salariat false.
Este valabil daca ii trimit aceste documente prin email? Ma intereseaza sa am o confirmare a primirii si sa pot dovedi ca a luat la cunostinta de cererea mea ca sa pot socoti apoi cele 15zile.
2-In cazul in care nu va binevoi sa plateasca nici dupa ce fac plingere penala,ce cai mai am pentru recuperarea banilor.Este posibil ca procurorul sa nu inceapa urmarirea penala sau sa primeasca doar o amenda penala care sa nu il sperie pe acest gunoi.Executorul a spus ca nu are bunuri urmaribile si sunt convins ca nu va mai misca un deget in plus.
Va multumesc.
Răspunde
 13-08-2018
Vizitator
Va rog mult un raspuns.Multumesc.
Răspunde
 13-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce motiv a invocat executorul pentru a justifica o imposibilitate de executare ? Dacă nu primiți un răspuns pertinent, mergeți și la un alt executor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-08-2018
Vizitator
Executorul m-a informat ca firma nu are bunuri pe care sa le poate sechestra in afara celor doua autocamioane care nu vor fi aduse in tara din acest motiv. Nu imi vine sa cred asta,deoarece am informatii ca autocamioanele lucreaza,deci produc bani.Iar firma tot da anunturi pe olx la fiecare 2luni pentru a angaja alti soferi.Cu toate acestea executorul sustine ca firma nu are bani in conturi si nici alte bunuri care sa poata fi valorificate.
Am trimis hotarirea legalizata si cererea pentru plata banilor datorati cu aviz de primire prin posta, dar sunt convins ca o va refuza sau nu va fi de gasit.
Se considera comunicate daca i le trimit si prin email? Ca sa pot face apoi plangere penala daca tot nu imi va plati banii datorati.
Ce altceva mai pot face daca nici dupa plangerea penala nu plateste?
Multumesc pentru raspunsuri.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.