Forum avocaţi > Dreptul muncii

OUG 3/8 feb 2018

16-08-2018

Buna ziua,

Sunt angajata ca ITist la o companie multinationala din 2015. Am fost in concediu crestere copil 2 ani si m-am reintors in aprilie 2018. Contractul meu pe aceasta perioada a fost suspendad, avand statut de angajat inactiv si reactivat cand m-am intors. Acum mi s-a zis ca , conform ordonantei OUG 3/8 feb 2018, eu nu as beneficia de compensatia de care beneficiaza programatorii ca urmare a introducerii noii reguli in Codul Fiscal. In continuare beneficiez de scutirea de impozit dar nu si de acea compnesatie, astfel incat salalriu meu va fi micsorat cu 6%! Este correct acest lucru?

Multumesc!
Răspunde
 11-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Cam da. Avand in vedere ca ordonanta 3 a intra in vigore la data de 8.02.2018 si dvs v-ati intors din condediu in 04.2018, leagea se aplica de la data publicarii ei, daca nu se dispune altfel.
Cu toate astea, puteti incerca o actiune in instanta, avand in vedere ca parcursul "contractului de crestere minor ar fi inceput inainte de data intrarii in vigoare a acestei ordonante". Merita incercat in functie de cat castigati sau nu din "aceasta zbatere" prin instanta.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.