Forum avocaţi > Dreptul muncii

UAIC Iasi ingradeste dreptul la inscriere grad didactic 2

27-08-2018
Vizitator
Buna ziua, as dori un avocat pt un litigiu cu univ a I cuza iasi, in speta mi-a refuzat dreptul de a sustine examenul de grad 2 pe motiv ca nu am practica pedagogica pt studii postuniversitare la disciplina informatica( studii facute inainte de 2008 cand s-a schimbat legislatia cu privire la modulul psihopedagogic) desi am practica la alte doua specializari de baza ,chimie si fizica si care se pot echivala. din aceasta cauza , cand sa sustin examenul, in 2016, mi-a refuzat dosarul si m-a obligat sa dau la fizica examen, si nu la informatica, materie pe care o predau de 10 ani si la care am sustinut inspectiile speciale ( culmea ca inspectiile la informatica au fost corecte, nu mi-a cerut la fizica) si din aceasta cauza am picat examenul ( am avut timp de pregatire 2 sapt, sa schimb materia).
In acest sens am facut un memoriu la Ministerul Educatiei si am primit confirmarea ca ma pot inscrie la examenul de grad2 , la informatica, pe baza actelor mele de studii, fara a mai face alte module sau practica.As dori sa recuperez diferentele de bani ce ar fi trebuit sa mi revina cu grad 2 si apoi cu grad1 , in functie de grilele noi de salarizare si sa plateasca cheltuielile de judecata care o sa revina avocatului.
multumesc
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Sugestie -ca sa nu pierdeti timpul va puteti inscrie pentru sustinerea gr II si la alta universitate, in paralel.
In ce privesc cele sustinute de dvs actiunea se promoveaza la sectia de Contentios administrativ, dar, numai dupa ce v-ati adresat in prealabil UAIC si daca aceasta v-a raspuns sau nu in cele 35 de zile calendaristice.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
multumesc, am trimis raspunsul ministerului catre universitate si am primit acelasi raspuns,ca ei nu ma inscriu in examen , chiar daca ministerul zice ca pot sustine examenul la proba dorita.deci nu respecta decizia ministerului, care e for superior.nu-mi ramane decat sa ma judec cu ei, dar nu am gasit nicio speta de acest gen sau un avocat care sa fi reprezentat pe cineva care a trecut prin asa ceva.
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
Facebook
Temeiul legal pentru ai da in judecata este Legea 554/2004 a contenciosului administrativ si Legea nr. 212/2018 pentru modificarea și completarea Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 și a altor acte normative

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2018
Vizitator
Multumesc pt precizari. In teorie ar trebui sa castig, deoarece universitatea nu respecta ministerul, care imi da dreptul sa ma inscriu in aceste conditii la grad dar in practica nu stiu cat de dificila e lupta cu o universitate. Dpdv al dvs ce sanse credeti ca am?
Răspunde
 11-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
Facebook
De obicei fara sa fad acte - nu dau pronosticuri sau pareri cat se poate castiga. De vi nici dvs nu va pot spune fara sa va consult inscrisurile sau sa va ascult in detaliu

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-10-2018
Vizitator
As putea sa va trimit pe mail actele,aveti timp sa le studiati?multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.