Forum avocaţi > Dreptul muncii

Indemnizația de crestere a copilului

04-09-2018

Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani:
Tot anul 2016 nedeterminat (2 ore)
1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore )
dupa 1 -20 august 2017 in fara plata.
.Dupa 20 august -1 octombrie 2017 nedeterminat (2 ore)
si de la 1 octombrie 2017 pana in anul asta 2018 in februarie fara plata.(inchis contractul)
Din 14 martie 2018 pana la 1 iunie 2018 am lucrat pe perioada nedeterminata .(8 ore).Fiind nevoita sa renunt avand probleme cu sarcina.Am sa nasc in decembrie 2018.
Vreau sa stiu cate luni mai îmi trebuie sa fac 12 luni pana in luna decembrie pana nasc ca sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului si daca îmi este calculata si concediu fara plata.

De unde îmi pot ridica cotizatia pentru indemnizatie,locurile de munca unde am lucrat s-au inchis (au fost saloane de infrumusetare si nu au mers)
Multumesc
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Indemnizatia se acorda de Casa de sanatate a domiciliului dvs si copilului. Pentru a beneficia de aceasta indemnizatie adresati-va de pe acum Casei de sanatate. Vedeti ca acolo sunt niste cereri tip formular. Tot odata de dvs " raspunde " un inspector cu care in mod normal puteti lua legatura ca sa va explice pasii si ce trebuie sa faceti sau ce mai este de cotizat pentru a beneficia de indemnizatia privind concediu de crestere copil.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.