Forum avocaţi > Dreptul muncii

Catedra

11-09-2018
Vizitator
Bună ziua
Am o mică problemă:
mentionez ca lucrez ca profesor necalificat din fizică in mediu rural.
am participat la concursul de suplinire pentru necalificați și am luat examenul. La ședința publică am ales postul de la Chibed si unul la Matrici.
Am probleme cu postul de la Chibed. Ieri era incescolii unde si viceprmarul satului a ținut o cuvantare. In aceasta cuvantare si-a exprimat vointa lui: ei vor profesor calificat pentru postul de fizica, si nu ma va lasa sa intru in scoala, nu ma va lasa sa predau aici etc. totul in fata elevilor si in fata parintilor.....
Am nevoie de un sfat: ce pot face? Viceprimarul are dreptul la asa ceva?
M-a pus intr-o situatie dificila: dupa cele intamplate m-am gandit sa dau demisia aici, sa renunt la acele ore.

Cu stima
Răspunde
 11-09-2018
Vizitator
Daca vreti sa pastrati postul si daca va descurcati la catedra, puteti cere o inspectie.
Daca nu, puteti pastra numai postul din Matrici.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.