Forum avocaţi > Dreptul muncii

Nelamuriri salariale

29-01-2019
Vizitator
Buna ziua!Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg si eu problemele pe care le intampin la locul de munca,lucrez intr-o institutie de stat,am primit decizie cu marirea de salariu si separat decizie cu indemnizatia de hrana care trebuia sa se dea in decembrie,ni s-a spus ca vom primi indemnizatia in februarie pe lunile din urma,adica decembrie si ianuarie bagate in salariu de baza din februarie.Este normal sa se intample asa?si a doua problema,nu am studii iar institutia mi-a spus ca nu ma poate califica la locul de munca,cu toate ca se fac cursuri de calificare dar nu pentru muncitori doar pt doamnele de la birouri.aproape toti angajatii sunt in situatia mea dar le este frica sa vorbeasca sa nu-si piarda locul de munca,oare ne trebuiesc studii superioare pentru ranit balegar la animale? Avem doar obligatii nu si drepturi.Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.