Forum avocaţi > Dreptul muncii

HG 714/2018

04-04-2019
Vizitator
Sunt bugetar . De peste doi ani suntem delegati intr-o alta structura situata la o dstanta mai mare de 50 km . Ni se asigura cazare de catre institutie in regim hotelier privat . Banuim ca suntem delegati doar pt ca sunt interese vizavi de cazare . M-am bucurat cand a aparut HG 714/2018 care stabilea drepturi p-t persoanele delegate . dar degeaba . Suntem in continuare cazati . la ultima delegare am refuzat cazarea , m-am cazat la privat pe cont propriu dar mi- s-a refuzat plata alocvatiei de cazare cu mentiunea ca se aplica art 4 alin 2 din HG in care se specifica ca daca se asigura cazarea nu se mai plateste alocatia . Din punctul meu de vedere nu este corect . Art 4 alin 1 stabileste situatiile in care personalul trimis la specializari sau alte activitatii in legatura cu serviciul beneficiaza de drepturile personalului delegat , practic sunt asimilati personalului delegat . art 4 alin 2 specifica ca aceste persoane daca li se asigura cazare nu beneficiaza de alocatie de cazare . Este corect ca art 4 alin 2 sa fie aplicat si personalului delegat ? Art 1 specifica ca drepturile personalului delegat sunt stabilite in anexe . Delegarea nu poate fii considerata activitate in legatura cu sarcinile de serviciu ea reprezentand executarea sarcinilor de servoiciu in alta structura ! Nu gasesc un avocat care sa ma reprezinte considerand ca este o cauza pierduta , ca acest articol 4 este aplicabil si personalului delegat .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.