Forum avocaţi > Dreptul muncii

O nevoie disperata de raspuns

08-03-2014

Buna seara,am o problema din pacate juridica si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am dat o firma in judecata pentru ca nu mi-a platit salariul pe mai multe luni,suntem in proces de un an si ceva,judecatoarea a pus expertul contabil sa analizeze actele contabile,din pacate fara nici un rezultat,doamna expert contabil a primit pana acum doua amenzi a cate 500 ron pana acum pentru ca nu a prezentat actele contabile si nici un rezultat.Iar din sursele mele proprii am aflat ca patronul cu care sunt in proces si-a vandut firma cu obligatii cu tot pentru a scapa de acest proces.Intrebarea mea este se poate,si daca se poate ce e de facut?
Va rog din suflet sa-mi dati raspunsul cat mai repede.
Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In primul rand, exepertul contabil desemnat de instanta pt a efectua expertiza in cauza tb schimbat urgent pt ca va prejudiaza interesele prin neefectuarea la timp a expertizei.

In al doilea rand, va tb sa va interesati la registrul comertului sa vedeti daca si cand a cesionat patronul aceasta societate pt a vedea daca mai sunteti in termen sa contestati aceasta cesiune ca fiind facuta in frauda drepturilor dvs.

In functie de situatia societatii, sunt mai multe cai de urmat, printre care si aceea a unei plangeri penale.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2014

La infatisarea de saptamana trecuta judecatorul a hotarat amanare:PENTRU CA RECLAMANTUL SA DEPUNA DOCUMENTELE NECESARE EFECTUARII EXPERTIZEI.Precizez ca eu nu am acte originale fiindca le-am predat administratorului firmei in prezenta a doi martori,dar am facut copii si sunt la dosar la tribunal,dar mi se cer originalele de catre completul de judecata,fiindca firma cu care ma judec spune ca nu am predat originalele.A fost controlat de ITM,si conform procesului verbal a fost gasit in regula(inteleg ca a prezentat documentele originale).A depus la dosar state de plata iar eu am constatat ca sunt semnaturi false in dreptul a trei angajati,iar in dreptul meu-in loc de semnatura mea a scris ca am ridicat salariile cu cardul bancar,neadevarat fiindca nu am avut card la acesta firma.Ce mai pot face in acest caz?
Răspunde
 14-03-2014

Pot sa fac plangere la ITM Bucuresti in legatura cu controlul care a avut loc la firma cu care ma judec de catre ITM Craiova luand in considerare ca nu avea cum sa justifice ca a platit salariile angajatilor de aceea am si observat ca a facut semnaturi false pe statele de plata.Ma puteti indruma unde as putea sa fac plangere?
Răspunde
 15-03-2014

a multumesc mult pentru sfaturi,mi-au fost de mare ajutor.Dar am aflat de la surse sigure ca firma este cesionata din data de 16.05.2013,procesul nostru este din 2012,a vandut firma pe 200 ron si actiunile lui cat si ale sotiei unui francez cu cetatenie romana.Si dupa cate mi s-a firma este executata silit de catre stat.Avocatul care vine la proces nu mai reprezinta firma si nici nu a comunicat judecatoarei.Imi puteti spune ce am de facut.
Răspunde
 17-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In functie de situatia concreta a acestei firme se pot decide si caile de urmat.

Ar tb declarata insolventa (daca nu o fi fost facuta deja) si atrasa raspunderea asociatilor. Sau o eventuala plangere penala.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2014

multumesc foarte mult
Răspunde
 04-04-2014

Buna seara,dosresc sa va intreb,daca,respectivii administratori ai firmei pe care au cesionat-o,firma fiind in proces,litigiu de munca,sot si sotie,lucreaza in cadrul unei banci,respectiva are o functie in tesa,cred,iar respectivul incarca tonomatele cu bani la aceeasi banca;daca procesul se transforma in penal are o urmare in privinta locurilor lor de munca,pana la urma este un proces penal,nu?
Răspunde
 18-06-2014

Buna ziua,am ajuns la final cu acest proces,mai avem o prezentare,deja judecatoarea ne-a cerut sa scriem cereri scrise cu toate documentele,oricum speram sa castigam.Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Răspunde
 26-06-2014

In sfarsit s-a dat sentinta cea mult asteptata si este urmatoarea:"solutia pe scurtbliga parata-reclamata catre reclamantul parat la plata urmatoarele sume:1150.36lei diurna,196.67lei indemnizatie concediu de odihna si 333.24lei salariu septembrie 2011.Respinge celalalte capete de cerere din actiunea principala.Admite in parte cererea reconventionala.Obliga reclamantul-parat catre parata-reclamanta la 2153.23 lei cheltuieli nejustificate.Respinge celalalte capete de cerere.Compenseaza cheltuielile de judecata.Cu recurs in termen de 10 zile de la comunicare."Asta pentru 2 ani de chinuri prin salile de judecatorie pentru recuperarea salariilor de catre un angajator care escrocheaza si minte .Pacat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.