Buna ziua, sotul meu a fost concediat abuziv in 01.11.2019 de la institutia in care lucra pe baza unei concedieri colective de munca "fabricate"special pentru eliminarea anumitor persoane. Au fost concediate 176 persoane , din care 6 au dat in judecata institutia Dintre acestea 2 au renuntat , iar 3 au castigat inclusiv la Curtea de Apel din timisoara, noi fiind din Arad. Sotul meu a fost director timp de 16 ani si acum i s-a desfiintat al doilea post primit in urma cu 4 ani prin desfiintarea celui de director tehnic", ocupat imediat fara concurs de cineva venit de afara. S-a facut contestatie in Tribunal la Arad si s- a castigat in prima instanta. Compania a facut apel la Timisoara si dupa 2 saptamani, a primit , el fiind unicul in aceasta postura, raspuns negativ la hotararea primei instante. Mentionez ca la dosar s-a primit anterior o sentinta de 17 pagini in care s-a scris p larg despre abuzurile facute de Companie in cadrul acestei concedieri, nemaitinand cont de faptul ca intre timp s-au facut angajari din exterior pe banda rulanta in cadrul acestei Companii.Sotul meu nu a avut evaluare facuta in ultimii 3 ani, nu i s-a propus niciun alt post pe mentiunea ca este prea bun pentru ce i s-ar putea oferi si astfel, astazi dupa 1 an de zile, ne trezim in situatia in care suntem pe dinafara. Va rog respectuos sa-mi spuneti daca mai exista vreo cale de atac sau ce-am putea face in fata unei asemenea discriminari ( acum 2 saptamani, un fost coleg a castigat aceeasi speta la TM si cu acelasi complet de judecata!!!!). Va multumesc si astept cu sufletul la gura raspunsul dvs. Cu stima, Doris Toma |
|