Forum avocaţi > Dreptul muncii

Instiintare de plata la sanatate Romania, rezident SUA.

07-05-2014
Vizitator
Din 2010 lucreze legal, cu contract de munca in SUA. Aici platesc toate taxele, inclusiv cele legate de sanatate. Tot din acel an nu am mai venit in tara. Tin sa preciz ca am un depozit intr-o banca din Romania.
Domiciliul il am tot in tara, dar resedinta in SUA. Azi am primit pe adresa din tara o scrisoare de la FISC, cum ca in am restante de plata la Sanatate in 2011, la care se adauga penalizari. Suma este destul de mare. Evident ca din 2010 nu am beneficiat de niciun fel de servicii de sanatate din moment ce nu am mai fost in tara de 4 ani.
Vroiam sa va intreb daca pot contesta in vreun fel aceasta "instiintare de plata"? Si ce demersuri trebuie sa urmez sa nu mai fiu nevoita sa platesc aceste cotizatii din moment ce eu nu vin in tara.
Multumesc!!!
Răspunde
 16-06-2014
BUCURESTI

Datoria catre FISC se prescrie in 5 ani. Probabil ca pana in 2010 ati lucrat in Romania si de pe atunci s-au acumulat datoriile. Despre ce ati facut in Romania pana sa mergeti in SUA trebuia sa dati mai multe detalii si despre perioada datoriei mentionata in adresa.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.