Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Nerespectarea contractului individual de munca neplata salarilor de catre firma angajatoare

03-06-2014
Vizitator
buna ziua! fiul meu a fost angajat de o firma de recrutare din bucuresti pentru a lucra ca sofer pentru o firma italiana aceasta firma l-a inchiriat , in contractul indvdual de munca la clauze este specificata diurna ce va fi platita de firma angajatoare dar si faptul ca : daca firma italiana nu isi plateste angajatii firma de recrutare din bucuresti nu isi asuma nici o responsabilitate in acest moment fiul meu nu a primit salariul plus diurna timp de 2 luni si a fost anuntat ca nu poate fi platit deoarece firma urmeaza sa declare insolventa intrebarea mea este: cum si ce ar trebui sa faca fiul meu pentru a-si recupera salariile este vorba de aproximatib 3800 euro, mentionez ca plata salariilor ar fi trebuit facuta dupa ce firma italiana vira baniii firmei de recrutare din bucuresti si acum firma din italia le cere angajatilor sa-si dea demisia pe motiv ca nu are de unde sa-i plateasca ca intra in insolventa va rog sa im raspundeti la acest mesaj si daca se poate sa ma lamuriti ce ar trebui sa faca fiul meu pentru a-si recupera banii si daca este bine sa isi dea demisia fara sa incaseze salariile in situatia lui sunt altii 10 va multumesc anticipat si daca se poate as dor sa iau legatura directa cu un avocat in domeniu
Răspunde
 15-08-2014
Bucuresti
0722415993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Din ce precizati, firma din Romania este o firma de recrutare.
In acest caz nu poate fi trasa la raspundere pentru neplata salariului.
Nu suntem in situatia detasarii sau a Agentului de munca temporara.

Avocat Specializat in litigii de munca
Tel. 0722.415.993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Răspunde
 22-11-2014
Vizitator
am de primit 2000 euro neplatiti din 2009 de la firma la care am lucrat , m-am judecat, cum se calculeaza dobinda la ei adica prejudiciul si cine il calculeaza
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.