Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Buna ziua la data de 22 09 2012 tatal meu a decedat fiind muncitor cfr palas constanta

06-06-2014
Vizitator
dupa decesul tatalui care a survenit la locul de munca am fost sa vedem in legatura cu asigurarea cei de la sucursala cfr dobrogea neau pus sa adunam diferite acte sa le depuna pentru a lua asigurarea si dupa 2 zile neam dus cu toate cele cerute si neau spus verbal fara a ne arata vreaun act sau a ne inmana ceva citez asigurarea a expirat pe data de 21 09 2012 el decedat pe data de 22 dimineata la 6 si asta a fost pana acuma o saptamana cand am primit un plic de itm in legatura cu cazul decesului dar in acest plic sunt destule greseli sau cuvinte care nu au legatura tatal meu a decedat la varta de 42 de ani in acele acte specifica varsta de 45 ani plus ca inafara de cauza decesului infart miocardic care este in certificatul de deces in acest plic scrie clar fractura costala si fractura de stern si mai scrie undeva pe la ultima pagina ca acest incident nu a fost raportat mai departe si in josul pagini scrie accident mortal in afara munci
Răspunde
 06-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
ar trebui sa va adresati unui avocat sa inceapa demersurile necesare.
trebuie sa vi se arate asigurarea, nu doar vorbe.
raportul itm daca este plin de greseli...cam degeaba este.
o sa trebuiasca sa cereti despagubiri in instanta desi veti avea un drum enorm de lung de facut spre reusita

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.