Buna ziua, Astazi am primit actul aditional la CM in forma de mai jos si eram curios daca este legal sau nu in forma in care e. Acest act ar trebui sa il semnez fara sa comentez, altfel "plec". Am sters datele firmei pentru ca nu e relevant, oricum e o multinationala iar eu sunt Reprezentant Vanzari. Mie mi se pare ca e formulat destul de ambigu si ilegal dar mai astept o opinie inainte sa iau o decizie. Multumesc. "ACT ADITIONAL NR 6 La contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. 21 / 04.07.2011 in Registrul general de evidenta a salariatilor Incheiat astazi, 17.06.2014, intre: Angajator, ................., cu sediul in..........., str.................... inregistrata la Registrul Comertului sub nr........................., cod fiscal ............................, reprezentata prin D-l ................................ in calitate de administrator, si Salariatul – domnul .................... domiciliat in ...................................... posesor al cartii de identitate seria ................... eliberata de .................... la data de.................., CNP ................ autorizatie de munca/permis de sedere in scop de munca - din data -. Părţile sunt de acord să completeze dispoziţiile din Contractul Individual de Muncă, înregistrat sub nr. 21 / 04.07.2011, cu următoarea CLAUZA DE EXCLUSIVITATE : (i) În timpul programului de lucru, angajatului îi este cu desăvârşire interzis să depună orice activitate în folosul său sau al oricărei societăţi comerciale/organizaţii non-profit/entităţi cu sau fără personalitate juridică. De asemenea, angajatului îi este interzis să contacteze personal, telefonic, în scris sau prin orice alte mijloace, reprezentanţi/angajaţi ai altor societăţi comerciale/organizaţii non-profit/entităţi, exceptând parteneri/clienţi ai ........................... (ii) În cazul în care angajatul încalcă obligaţia asumată prin prezentul act, acesta consimte în mod expres că prezentul contract este desfiinţat de drept, fără notificare şi fără intervenţia instanţei de judecată. Totodată, angajatul este de acord să achite angajatorului, în termen de 30 de zile de la desfiinţarea contractului, contravaloarea remuneraţiei primite în ultimele 6 luni anterioare. În plus, angajatorul are dreptul de a cere compensarea daunelor prezente şi viitoare, cauzate de încălcarea prezentei clauze. Prezenta clauza intra in vigoare la data semnării prezentului act si este valabilă pe toata durata contractului individual de munca." |
|