Forum avocaţi > Dreptul muncii

Judecare pentru neplata salariilor

13-07-2014

Buna seara,am o rugaminte foarte mare la d-voastra,din pacate am pierdut procesul:solutia pe scurt a fost( obliga parata-reclamata catre reclamantul parat la plata urmatoarele sume:1150.36lei diurna,196.67lei indemnizatie concediu de odihna si 333.24lei salariu septembrie 2011.Respinge celalalte capete de cerere din actiunea principala.Admite in parte cererea reconventionala.Obliga reclamantul-parat catre parata-reclamanta la 2153.23 lei cheltuieli nejustificate.Respinge celalalte capete de cerere.Compenseaza cheltuielile de judecata.Cu recurs in termen de 10 zile de la comunicare.")si nu am reusit sa recuperam prejudiciul din cauza avocatului care a refuzat sa se mai prezinte la proces,din pacate noi nu am luat alt avocat,pentru ca ne-a dus cu zaharelul,azi e bolnav,data viitoare este plecat din oras si tot asa,mai mult de un an,cu toate ca am ferma convingere ca avocatul nostru s-a lasat mituit de catre patroni pentru a nu indrazni si alti angajati sa-l dea in judecata si sa le platesca salariile.Intrebarea mea este eu ce pot sa-i fac la acest avocat care m-a impiedicat pur si simplu sa-mi castig salariile si procesul?Pot sa-mi recuperez salariile de la avocat in conditiile in care noi am semnat o intelegere iar la dosarul de la judecatorie se vade clar ca el nu a mai fost prezent?Imi cer scuze ca va pun in aceasta situatie fata de un coleg,dar am convingerea ca acest coleg nu are ce cauta printre d-voastra,stimati avocati.Trebuie intr-un fel sau altul sa se delimiteze neghina de grau.Multumesc foarte mult.
Răspunde
 16-07-2014
Bucuresti

intotdeauna este mai usor sa blamezi decit sa cauti solutiile corecte. va recomand sa vorbiti cu acel avocat inainte de a apela la serviciile altora.

Răspunde
 16-07-2014

Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Răspunde
 15-08-2014
Bucuresti
0722415993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Judecata si solutia nu se afla in puterea unui avocat.
Judecatorul este cel care da o hotarare, esl fiind "stapanul" dosarului.

Avocat Specializat in litigii de munca
Tel. 0722.415.993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.