Forum avocaţi > Dreptul muncii

Acuz de furt la locul de munca...

07-10-2014
Vizitator
Buna ziua,sper sa gasesc o soluție la problema mea..Am lucrat 1luna pt o cofetărie,nu am semnat nici un contract de munca,am avut doar o hârtie pt forțele de munca,ieri trebuia sa ne dea salariul am făcut inventarul,ieșisem lipsa cu ,1000lei,si nu au vrut sa ne mai plătească,eu am plecat pt ca suntem tratate ca niste gunoaie si ni se vorbește foarte urat,am uitat sa specific ca avem camere la locul de munca,șefa mea dimineața m-a sunat sa ma anunțe ca ma da la politie pt ca eu am furat din casa de marcat desi eu doar schimbasem niste bani de 100lei in bancnote de 50insa ei au decupat filmarea si susțin ca ma dau la politie..ce se poate întâmpla???...va mulțumesc anticipat!
Răspunde
 10-10-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca vor formula plangere penala impotriv advs politi ava face cercetari, veti fi audiata si puteti propune probe in aparare. Daca organele de urmarire penala constata ca sunt probe in privinta dvs veti fi trimisa in judecata sub acuzatia de furt.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2014
Vizitator
Multumesc..si ar fi vorba de închisoare??...
Răspunde
 13-10-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pedeapsa prevazuta de lege pt furt este inchisoarea dar ramane de vazut daca se va incepe urmarirea penala, daca se va emite rechizitoriu si veti fi trimisa in judecata, apoi in functie de circumstantele dvs personale se poate da o pedeapsa cu executarea sau cu suspensarea pedepsei.

Tot asa e posibil ca daca nu sunt probe impotriva dvs sa nu se inceapa urmarirea penala sau ca instanta sa va achite.

Nu am cum sa ghicesc ce se va intampla in cazul dvs....

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2014
Vizitator
Am înțeles...va mulțumesc...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.