Forum avocaţi > Dreptul muncii

Lichidare sau data afara

16-10-2014

din anul 2005 sunt angajata unei firme,in anul 2009 am ramas in concediu de crestere copil pana la 2 ani,care ulterior l-am prelungit pana la trei ani deoarece la un an jumatate fetita a fost diagnosticata cu un simdrom rar.La doi ani si jumatate starea ei s-a agravat fiind depistata printer altele si cu autism,am anuntat la locul de munca spunandu-mi sa imi continui dosarul de handicap al fetitei daca este necesara supravegherea constanta si terapii pe langa spitalizarile care le aveam de obicei.Am fost la comisie de la gradul accentuat din anul precedent a fost incadrata la grav cu insotitor urmand sa stau cu ea acasa si sa primesc acea indemnizatie de la primarie in valuare de 600 ron.Am trimis actele aferente si angajatorului care mi-a trimis raspuns pe email =O CERERE DE CONCEDIU FARA PLATA DE O LUNA INTOCMITA DE EI SI SEMNATA TOT DE EI SI O CERERE DE LICHIDARE CU ACORDUL PARTILOR.intrebarea mea este *trebuie sa imi bag eu lichidarea sau trebuie sa ma dea afara cu un articolpt ca nu stiu daca este bine ca eu sa semnez aceea cerere
Răspunde
 17-06-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu semnati cererea de lichidare prin acordul partilor. Evenual o puteti semna pe cea de concediu fara plata. Asteptati sa va desfaca ei CIM.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.